De tofste kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt

CREDITS: Roberto Nickson

Het einde van het rampjaar 2020 is eindelijk daar. Daarom is het de hoogste tijd om dat euforische gevoel van vroeger weer terug te laten komen. Een cadeau geven is daar hét middel voor. Als je iets geeft aan iemand, dan wordt het beloningssysteem in je hersenen gestimuleerd. Dat gegeven kun je wel gebruiken.

Hoe je het ook wendt of keert, het geven van kerstcadeaus blijft tóch lastig. Je hebt namelijk bizar veel keus. Mocht je van plan zijn om iemand blij te maken; doe dat dan in stijl. Wij bieden je de houvast die je nodig hebt. Dit is de ultieme Kerst Gift Guide van 2020.

Stijlvolle kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt

Secrid – Wallets

Het is voor ons een ABC’tje: een stijlvolle wallet maakt iemands leven beter, want dan is hij/zij nooit meer iets kwijt. En een wallet hoort niet alleen handig en stijlvol te zijn. Nee, met een wallet kan je een verhaal vertellen.

De producten van Secrid zijn tijdloos, minimalistisch, kwalitatief hoogstaand, duurzaam en lokaal geproduceerd. Alleen het beste is goed genoeg. Het Nederlandse bedrijf vindt een goede, schone en maatschappelijk verantwoorde productie het allerbelangrijkst. Daarom worden ook vrijwel alle onderdelen geproduceerd in ons eigen kikkerlandje. 

Mooi om te zien, want de bewuste vraag van consumenten naar verantwoorde productie neemt alleen maar toe. Mensen willen een steentje bijdragen aan een nieuwe verantwoorde wereld.

Wil jij jezelf een schouderklopje kunnen geven? Dan is een wallet van Secrid het cadeau dat daarvoor gaat zorgen. Ze zijn allround: klein van formaat en verrassend groot in opbergcapaciteit. Met één simpele beweging heb je toegang tot je kaarten.

kerstcadeaus, De tofste kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt

 

 

TomTom – GO Navigation App

Digitaal is nu, en nu is digitaal. Een cadeau anno 2020 mag dus ook digitaal zijn, want zeg eerlijk: daar hebben we toch het meeste aan?

TomTom heeft daar op ingespeeld door de GO Navigation app aan te bieden. De app heeft álles wat je van een full-fledged navigatiesysteem verwacht, maar dan op je telefoon. Zo geeft de moving lane guidance in het blauw aan welke rijbaan de bestuurder moet nemen. Daarnaast kan je met Maps à la carte eenvoudig kaartregio’s toevoegen op je persoonlijke rijbehoeften. Bijvoorbeeld door kaarten op landelijk of regionaal niveau te downloaden.

De TomTom GO Navigation biedt een gratis proefperiode van 30 dagen aan, zonder enige verplichting. Daarna kan je jezelf abonneren voor €12,99 per jaar, €8,99 per zes maanden, of €1,99 per maand.

kerstcadeaus, De tofste kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt

 

 

Buddha to Buddha – Essential ketting

Het is iets waar veel mannen nog aan moeten wennen, maar als je ‘m goed draagt kan die je outfit maken: de ketting. Een sieraad kan nét het verschil maken tussen ‘saai’ en gewoon een vette look.

Buddha to Buddha snapt dat als geen ander. Het merk maakt zilveren meesterwerken die handgemaakt en tijdloos zijn. De Essential ketting is daarom het perfecte cadeau. Dit pronkstuk kan diegene namelijk áltijd dragen. Daarnaast is het makkelijk te combineren met andere sieraden, zoals een pendant.

Als je helemaal uit wil pakken kan je kettingen in laagjes dragen. Gedurfd, maar daar houden we wel van. Je kan een XS variant (45,5 cm) of een normale Essential ketting (75 cm) als het ultieme cadeau aan iemand geven.

kerstcadeaus, De tofste kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt

 

 

Sennheiser – CX 400BT

Muziek zorgt ervoor dat mensen boven zichzelf uitstijgen, want problemen effectiever én creatiever opgelost. De dagelijkse werkzaamheden zijn aan ’t veranderen, dus je collega’s kunnen wel wat extra creativiteit gebruiken.

De CX 400BT True Wireless van Sennheiser gaat daarbij helpen. Ze zijn geschikt voor chille morning vibes, maar ook voor een work-out. De drivers zijn op maat gemaakt waardoor ze perfect blijven zitten. Daarnaast kan je optimaal genieten van de muziek met een diepe bass door de passieve ruisonderdrukking.

Hét ideale cadeau voor iemand die een momentje voor zichzelf kan gebruiken.

kerstcadeaus, De tofste kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt

 

 

Call of Duty: Black Ops Cold War

Eigenlijk zijn de feestdagen zonder verplichte rondjes langs ontelbaar veel familieleden best lekker. Dan kunnen wij mannen doen waar we goed in zijn: gamen! Het blijft elke keer weer een feestje als je COD opstart met je maten. We kunnen ons dus geen beter cadeau voorstellen als…

Black Ops Cold War. Het directe vervolg op het originele en geliefde Call of Duty: Black Ops. In de campaign gooit de game je in het heetst van de strijd tijdens de Koude Oorlog in de jaren tachtig. Je kruipt in de huid van een elite-agent en je volgt een duistere man genaamd Perseus. Daarnaast kun je ook veel plezier maken met de Cold War Zombies. De klassieke zombies blijven een succesverhaal.

Deze Kerst ga je dus met je vrienden terug naar de Koude Oorlog in plaats van naar je schoonmoeder. Mooi meegenomen: de PS4-editie kun je later voor €5,- upgraden naar de PS5-editie.

kerstcadeaus, De tofste kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt

 

 

Barack Obama – A Promised Land

Lezen is goed voor een mens. Ken jij iemand die zijn concentratievermogen moet trainen, stress heeft of inspiratie kan gebruiken? Dan is een boek het perfecte cadeau.

A Promised Land van Barack Obama is een inspiratiebom. De 44e president van de Verenigde Staten vertelt in dit boek het verhaal van een jongeman die op zoek is naar zijn identiteit. En uiteindelijk de leider van de wereld wordt. Het boek is in persoonlijke bewoordingen geschreven, waardoor je het gevoel hebt alsof Obama zijn fascinerende verhaal naast je staat te vertellen.

kerstcadeaus, De tofste kerstcadeaus die je nog op tijd binnen hebt