Op deze manieren houd je jouw jongeheer te vriend

CREDITS: Bigstock

Je groeit met hem op, en maakt de meest memorabele dingen met elkaar mee. Of die nou klein is of groot, dik of dun: de vorm maakt hem niet minder mooi. We hebben het natuurlijk over je kroonjuweeltjes. Het is het maatje van elke man, maar soms is het ook een eikel. Al goed, onze leuter heeft het ook niet altijd even gemakkelijk. Bijvoorbeeld wanneer we weer eens een fikse trap in de nuts krijgen. Je moet soms een beetje voorzichtig zijn met je anaconda, want hopelijk ga je ‘m nog veelvoudig nodig hebben. Daarom hebben wij dé tips om jouw jongeheer te vriend te houden.

Een comfy jongeheer met goede onderbroeken

Een strakke Calvin Klein onderbroek is misschien wat stijlvoller in de slaapkamer, maar who cares? Comfortabele boxershorts zijn veel beter voor je, en dat is geen geleuter. De kwaliteit van je zaad ligt namelijk een stuk lager wanneer je een strakke onderbroek om je middel hebt. Zo blijkt uit onderzoek van Harvard. Je hebt dus een stuk meer aan je jongeheer als je die beknellende onderbroeken het raam uitgooit.

jongeheer, Op deze manieren houd je jouw jongeheer te vriend
Foto: Unsplash – We Vibe Toys

Scheren is key

Let’s not beat around the bush: veel mannen hebben de ballen verstand van hoe ze de behaarde tomaten bijhouden. Dit is key om je jongeheer te vriend te houden. Je zaakje gaat enorm irriteren wanneer je het niet juist scheert. Daarnaast zijn er meer bacteriën en viezigheden te vinden op een harige dos. Zet die automatische piloot dus uit bij de ochtendroutine, en verwen je zaakje eens met een goede scheersessie.

Quit smoking voor een grotere jongeheer

Hoe trots je ook bent op je kroonjuwelen: het hebben van een grotere leuter wijst geen enkel weldenkend man af. De paffers onder ons kunnen zichzelf dan ook een enorm plezier doen. Door te stoppen met roken voorkom je namelijk dat je maatje krimpt. That’s right: nicotine zorgt ervoor dat een penis met één centimeter krimpt.

Jongeheer
Foto: Unsplash – Annie Spratt

Seks, heel veel seks

Tja, moeten we dit nader verklaren? Met een goede dosis seks hou je niet alleen je jongeheer tevreden: hij wordt je beste vriend.

Liefde gaat door de maag

Gezond eten is niet alleen voor je fysiek essentieel. Het helpt ook nog eens om de prestaties van je jongeheer te verbeteren. Voor de healthy dudes onder ons is er goed nieuws: met bonen en spinazie verhoog je je testosterongehalte. Zo wordt die ferme erectie in de ochtend nog iets steviger.

jongeheer, Op deze manieren houd je jouw jongeheer te vriend
Foto: Big Stock