Immersive Festival: THE END komt van Parijs naar Nederland toe

Zin in een buitenaards goed feestje? Omcirkel dan met een hele grote rode stift 18 maart in je agenda. Op deze dag komt THE END namelijk naar Nederland toe, wij mochten al even een voorproefje nemen van wat komen gaat en reken maar dat door dit feestje ‘spacen’ een compleet nieuwe betekenis krijgt.

THE END neemt ons mee de ruimte in

Het Immersive Indoor Festival neemt ons namelijk letterlijk mee de space in. Als elitaire uitverkorene wordt je tijdens dit festival meegenomen aan boord van een high-tech ruimteschip dat ontsnapt aan de vernietiging van onze aarde. Het ruimteschip neemt je mee naar een nieuwe planeet, en dat doet die in stijl.

Tijdens je reis kan je namelijk genieten van de lekkerste beats van (inter)nationale DJ’s, genieten van decadente drankjes en bovendien smullen van high-end gerechten die vérs worden klaargemaakt door gerenommeerde chefs. Toch best een knap staaltje werk op een ruimteschip. Jouw rol aan boord van dit schip? Feesten alsof de morgen op aarde niet bestaat.

Na succesvolle edities in Parijs nu naar Nederland

Na vier dikke edities in Parijs komt THE END nu dus eindelijk naar de Lagelanden. De Hemkade in Zaandam wordt op de 18e omgetoverd tot lanceerbasis voor een feestje die zonder twijfel out of this world is. Dat kan eigenlijk niet anders met namen als La Fuente, Benny Rodrigues, Eljero Elia, Catz N Dogz en noem het zo allemaal maar op in de line-up.

Bovendien heeft THE END meer dan 60 dansers en acteurs voor ons klaarstaan om de ‘immersive experience‘ helemaal naar de next level te tillen. Last but not least is er – hoe kan het ook anders – een strikte dresscode voor dit buitenaardse feest. De feestgangers mogen alleen naar binnen met een space/apocalyptische outfit, zodat iedereen compleet wordt ondergedompeld in de ervaring. Meer weten over het feest van THE END op 18 maart? Check het hier.

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…