Hyperluxe droomreis: naar de Malediven met superjacht Maltese Falcon

Wat krijg je als een superjachtenmerk samenwerkt met één van de beste resorts ter wereld? Precies, een onvergetelijke, en bovendien véél te decadente vakantie. En dat is exact wat SuperYachtsMonaco en Waldorf Astonia Maldives Ithaafushi hebben gecreëerd met hun exclusieve samenwerking.

Samen brengen zij deze winter de unieke mogelijkheid om weelderig te vertoeven op het ongekend luxe Maltese Falcon jacht. Wij zien het helemaal voor ons: optimaal genieten van onbeperkte dagtoegang tot het luxe resort voordat je onder zeil gaat.

Resort biedt ongekende luxe

Alleen het jacht is al genoeg om van te watertanden, maar het resort maakt dit al helemaal een onvergetelijke ervaring. De gasten van The Maltese Falcon mogen namelijk gebruik maken van alle faciliteiten van het resort. Wij sommen het even op voor je: een aquawellnesscentrum, een spa, een duikcentrum en elf culinaire restaurants. En dat dit genieten is wordt nog maar eens benadrukt door de derde plek die het resort behaalde op je jaarlijkse Travel + Leisure’s World’s Best Award.

Jacht, Hyperluxe droomreis: naar de Malediven met superjacht Maltese Falcon

Jacht of een ‘zeilbootje’?

Het jacht van 88 meter lang zal trouwens voor de eerste keer in de geschiedenis Europa verlaten. Met een indrukwekkend zeilsysteem en elegante zwart-zilveren kleurcombinaties is het jacht uit 2006 een klasse apart. Dat wordt dus alle zeilen bijzetten om een plekje te bemachtigen voor de reis op het weelde jacht richting het tropische resort.

Meer weten over deze asociaal luxe samenwerking van SuperYachtsMonaco en Waldorf Astonia Maldives Ithaafushi? Check het hier. Of verwen jezelf met de héérlijke plaatjes van het Maltese Falcon jacht en het prachtige resort.

Klinkt dit allemaal als een iets-te-ver-van-mijn-bed-show? Dan is een bootje huren in Nederland áltijd een goed back-up-plan. Met de juiste mensen om je heen net zo gezellig en nog véél gezelliger voor je portemonnee.