Hier is de eerste teaser van Call of Duty: Vanguard

CREDITS: Activision Call of Duty: Vanguard

COD-liefhebbers, we hebben iets moois voor jullie. Activision heeft met furore de eerste beelden van Call of Duty Vanguard onthuld. En het belooft een waar spektakel te worden. Vanguard speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en 19 augustus om 19:30 uur worden de gameplay-beelden geshowd aan de wereld. Die beelden zijn te zien in Verdansk, Warzone. Activision nodigt je uit door middel van de woorden: ‘Join The #BattleofVerdansk’

Call of Duty: Vanguard, de eerste beelden onthuld

De beelden die Activision heeft vrijgegeven laten een verlaten sniperspost zien, een helm in een slagveld met daarnaast een lint met de naam SGT. Kingsley en een neergestort vliegtuig. In de trailer komt één ding terug: gezichten van mogelijke personages. Dit zit verstopt, nou ja niet eens écht verstopt, in de attributen. Er is een gezicht te zien in de vorm van kogelgaten, in puin, in een doek en in schrikdraad.

Qua locaties wordt duidelijk dat we veel van Duitsland gaan zien. We komen bijvoorbeeld een bordje ‘Achtung’ tegen, maar er zijn nog veel meer opties open. Het neergestorte vliegtuig ligt namelijk aan de kust, al kan dat natuurlijk overal zijn. En je ziet een felle zon in een soort woestijngebied.

Goed, aanstaande donderdagavond kunnen we pas conclusies gaan trekken. Dan worden de gameplaybeelden dus verder onthuld. Eén ding is zeker: we gaan terug naar de WW2. Daar zijn we genoeg signs voor van Nazi-Duitsland in de teaser.

LEES OOK
Maak kennis met de Porscheboerderij
Normaal ga je even snel langs de garage voor een kleine onderhoudsbeurt. Niks meer, niks minder. Behalve bij de Autobarn dan: bij deze garage blijf je waarschijnlijk nog…