Dit vinden vrouwen, en mannen, de grootste fouten tijdens de seks

Fouten maken we allemaal, maar liever niet tijdens de seks. We willen immers goed presteren. Helaas kunnen we alleen geen vaste gebruiksaanwijzing volgen als het op seks aan komt.

Toch kunnen we van onze eigen en andermans fouten leren om het de volgende keer beter te kunnen doen. En daarbij komt ons radicale broertje Mellowed om de hoek kijken. Wij zochten namelijk samen uit wat mannen en vrouwen nou eigenlijk de grootste fouten tussen de lakens tijdens een potje seks vonden. Hierbij de resultaten. Doe er je voordeel mee.

De grootste fouten tijdens de seks, volgens vrouwen én mannen

Om te achterhalen wat beide geslachten de grootste missers tijdens een avond tussen de lakens vonden, deed Britse datingsite Illicit Enounters onderzoek. Zij vroegen tweeduizend mannen en vrouwen welke zaken zij als grootste fouten tijdens de seks zagen. Hieruit kwam voor beide geslachten een top tien.

seksstandjes
Foto: Womanizer WOW Tech

Fouten tijdens de seks van vrouwen, volgens mannen

1. Geen seks initiëren

Meer dan twee derde van de ondervraagde mannen geeft als grootste fout aan wanneer vrouwen niet of nauwelijks zelf seks initieert. Ze zeggen daarbij dan ook dat ze zouden willen dat vrouwen dit vaker deden.

2. Seks in het donker

Op de tweede plaats eindigde het feit dat veel vrouwen van de ondervraagde mannen altijd hun avontuurtjes in het donker willen beoefenen. Daarmee vinden zij deze zaak een van de grootste fouten van een vrouw tijdens de seks. Het licht mag wat de mannen betreft ook wel eens aan blijven

3. Orgasme faken

Ook het faken van een orgasme valt voor de mannen onder een fout die vrouwen maken tussen de lakens. Daarbij beweert 46 procent een neporgasme te kunnen herkennen. Of dit ook echt zo is houden we even in het midden..

4. Teveel praten

42 procent van de mannen zegt het vervelend te vinden wanneer een vrouw tijdens het bedrijven van de liefde teveel praat. Dus ladies, shut up.

5. Nooit iets nieuws doen

Op plaats vijf met 39 procent van de mannen die dit aangaf, staat dat ze het een afknapper vinden wanneer vrouwen nooit met iets nieuws komen of vragen. Hierdoor wordt de seks volgens deze mannen te eentonig.

fouten seks, Dit vinden vrouwen, en mannen, de grootste fouten tijdens de seks

6. Vertellen wat ze met hun vorige partner deden

De ondervraagde mannen geven aan niet te hoeven weten wat vrouwen met hun vorige partner in bed allemaal uitspookten.

7. Seks over-thinken

Het over-thinken van de seks blijkt ook een misser voor de mannen te zijn. Zij vinden dat de vrouwen niet achter alles iets moeten zoeken.

8. Verlegen zijn

Tussen de lakens blijken de mannen op zoek te zijn naar een vrouw met pit. Wanneer ze te verlegen of bang zijn, is dit voor mannen een afknapper. Grow some balls, ladies. Figuurlijk dan.

9. Geloven dat mannen altijd zin hebben in seks

Er heerst een vooroordeel over mannen dat ze altijd zin zouden hebben in seks. Mannen gaven aan dit stom te vinden en daarom eindigt de fout op nummer negen in deze lijst.

10. Druk maken over uiterlijk

Als laatste in deze top tien staat dat mannen het een afknapper vinden wanneer vrouwen tijdens de seks zich teveel druk maken over hoe ze eruit ziet. Zij zien graag een zelfverzekerde vrouw.

lange tijd geen seks
Foto: Phil Desforges

Seksfouten van mannen, volgens vrouwen

1. Skippen van voorspel

De mannen er ook zeker wat van. Op de eerste plaats staat namelijk de fout dat veel mannen het voorspel skippen. Iets dat voor vrouween juist een belangrijk onderdeel van de seks is. 74 procent van de ondervraagde vrouwen vindt dit de grootste fout van mannen tijdens de seks.

2. Zelf eerst klaarkomen

En daarna haar niet meer tot haar eigen hoogtepunt laten komen. Let’s face it boys, inderdaad beetje lullig.

3. Lomp zijn

Op de derde plaats eindigde met 62 procent van de vrouwen die hierover klaagde, de lompheid van mannen. Vrouwen vinden het een grote afknapper waneer hun bedpartner haar lichaam niet met gevoel of sensitiviteit behandelt.

4. Neerbuigend praten

Ongeveer iets meer dan de helft van de deelnemende vrouwen maakte ooit mee dat een man neerbuigend tegen haar praatte tijdens dirty talk. Dit was niet bepaald een succes.

5. Na de seks afstandelijk zijn

Vrouwen willen zich ook na de seks geliefd en gewild voelen. Daarom is voor hen intimiteit na een stomend heet potje seks tevens zo belangrijk. Ze vinden het dan ook zeker een afknapper wanneer ze deze affectie en communicatie naderhand niet krijgen.

fouten seks, Dit vinden vrouwen, en mannen, de grootste fouten tijdens de seks

6. In slaap vallen na de seks

Deze snappen we waarschijnlijk wel. De man komt klaar en valt gelijk daarna in slaap terwijl de vrouw eigenlijk nog verder wil. Knap lullig mannen.

7. Opmerkingen over vrouwelijk lichaam

Negatieve opmerkingen over het lichaam van een ander zijn sowieso een no go. Al helemaal tijdens de seks wanneer ze in een kwetsbare positie is. Een opmerking over d’r uiterlijk gaat dan niet van ter harte genomen worden.

8. Aannames

We kunnen niet in het hoofd van de ander kijken. Vrouwen vinden het dan ook een van de grootste fouten tijdens de seks wanneer mannen aannemen te weten wat de vrouw wil. Iedereen is anders en mannen kunnen dit simpelweg dus niet weten.

9. Lichaamstaal negeren

Het negeren van de lichaamstaal van de vrouw sluit hierbij aan. Voor de bedpartner van de man is het namelijk niet bepaald fijn wanneer ze aangeeft wat ze wil en hij vrolijk doorgaat met iets helemaal anders. Luisteren is belangrijk.

10. Geen emotionele connectie

We said it before maar we zeggen het nog wel even een keer, vrouwen willen zich in bed mooi en gewild voelen. Een afkanpper voor hen is dan ook dat sommige mannen de seks puur fysiek houden en er een spatje emotie bij komt kijken. Show them some love.

fouten tijdens seks
Foto: W R
LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…