Franse multinational Carrefour dropt per ongeluk prijzen PS5

De PS5 komt eraan. Wanneer én hoeveel ‘ie gaat kosten is nog even gissen. Daarom is het speculeren al een hele tijd in volle gang. De één zegt dat de nieuwe console bizar duur gaat worden, terwijl de ander aangeeft dat het wel mee gaat vallen. Een ding is in ieder geval zeker: we zitten er allemaal met smart op te wachten.

Franse multinational Carrefour lekt prijzen PS5

Ook dit jaar gaan Sony en Microsoft weer de concurrentie met elkaar aan. Van zowel de PS5 als de Xbox Series X moet de prijs nog bekend worden gemaakt. Het ziet ernaar uit dat de prijs van de consoles dit jaar belangrijker dan ooit wordt. Iedereen zit door de coronacrisis namelijk een beetje krap bij kas. Aan de andere kant: de gamingwereld is flink gegroeid tijdens de crisis, dus misschien is iedereen toe aan een verbeterde console?

Prijs bekend?

De Franse multinational Carrefour heeft de geruchtenmolen aangeslingerd. Een van de grootste winkelketens in Frankrijk zal binnenkort pre-orders aannemen voor de PS5 en Xbox Series X. Alleen er deed zich een klein foutje voor. Carrefour bracht kort alle PS5-producten in beeld die Sony een paar weken geleden onthulde, compleet met de prijsdetails.

De Franse website PhonAndroid maakte er een screenshot van en deelde die met de wereld. Op de foto is te zien dat de PS5 Digital Edition €399,- kost , terwijl de gewone PS5 voor €499,- moet gaan volgens de site.

prijs ps5
Foto: PhonAndroid

Snel offline

De prijzen van Carrefour werden snel weer offline gehaald, maar het kan zeker een goede indicatie zijn. Ook kwamen de prijzen van de controllers, headphones en dockstations online. Deze stonden allemaal vast op €49,90. Het lijkt onwaarschijnlijk dat die prijs gehanteerd gaat worden. €49,90 zou een mooie prijs zijn voor een controller, maar voor dockstation weer iets te veel van het goede.

Het is nu even afwachten of de prijzen daadwerkelijk overeen gaan komen. Wat vind jij? Zou dit een goede prijs zijn?

Check ook: Deze gold-plated 24K PS5 is nu beschikbaar voor pre-order

LEES OOK
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…
Hoe de surfcultuur een modegolf werd
Surfcultuur is een van de enige culturen die tegenwoordig wordt uitgekotst door de eigen doelgroep, terwijl hij door alle anderen juist omarmd wordt. De evolutie van surfcultuur…