Nog meer Ferry: spin-off Undercover in de maak

CREDITS: Netflix Media Center

Een succesnummer nóg groter proberen te maken. Dat is Netflix op dit moment een beetje aan het doen met Undercover. De Nederlandse hitserie kreeg al een vervolg in de vorm van een film, en nu is het tijd voor een spin-off-serie. De serie gaat over de grote man zelf: Ferry.

Ferry: De serie

Seizoen 1 van Undercover was de grote Ferry-show. Iedereen was fan van de drugsbaron. Daardoor vonden veel mensen het ook een grote teleurstelling dat seizoen 2 een lager Ferry-gehalte had. Netflix reageerde sterk: er kwam een heuse Ferry-film en seizoen 3 was weer een Frank Lammers-show.

Ferry, Nog meer Ferry: spin-off Undercover in de maak
Foto: Netflix Media Center

En nu wordt de tandpastatube helemaal uitgeperst. Ferry: De serie gaat over het verleden van de XTC-koning. Netflix gaat het verhaal vertellen hoe Ferry, Ferry geworden is. In die zin lijkt het een beetje op de film, want die gaat ook al over de jonge Ferry Bouman. De serie speelt zich na het verhaal van de film af. Hij kent Danielle dus al. Netflix heeft ook de verschijning van Danielle bevestigd. Goed nieuws. dus.

Ferry houdt Lammers jong

Frankie heeft er in ieder geval zin in. “Met Ferry: De Serie gaan we weer terug in de tijd. Naast dat ik zelf ook heel benieuwd ben hoe Ferry Ferry geworden is, is dit een heerlijke manier om jong te blijven,” vertelt hij.

Nou, wij hebben er in ieder geval ook weer zin in. Eerder spraken we Frank Lammers en Tom Waes al over Undercover. Dat interview lees je hierrrrrr.

Ferry, Nog meer Ferry: spin-off Undercover in de maak