50% van de vrouwen heeft seksfantasieen over een collega

Collega’s zijn fijn. Seks is fijn. Tja, daar ga je al. We weten al dat één op de vijf Nederlanders weleens seks heeft met een collega. Vooral de kerstborrel blijkt een moment waar collega’s massaal met elkaars geslachtsorganen spelen. Spelen is iets anders dan fantaseren, want de helft van de Nederlandse vrouwen heeft namelijk ooit een seksuele fantasie gehad over een collega. Whait, whut?! 

Seksfantasieën over collega’s

Het bedrijf Viking besloot een onderzoek te beginnen om te kijken of Nederlanders meer afwerken dan alleen hun takenpakket op de werkvloer. Hierbij werkte ze met 1000 deelnemers (man en vrouw) en dit is een greep uit de cijfers:

  • 51% heeft wel eens een romance gehad met een collega
  • 7% van alle relaties die op kantoor beginnen eindigen in een huwelijk
  • 75% van de Nederlandse mannen (en 50% van vrouwen) heeft weleens een seksuele fantasie over een collega gehad
  • 1 op de 10 relaties is tussen leidinggevende en ondergeschikte
  • Bij millenials is 1 op de 6 relaties tussen leidinggevende en ondergeschikte.

Ja, jij dacht dat 50% van de vrouwen veel was, maar mannen denken dus nóg vaker (75%) aan seks met een collega. Wat zijn we lekker normaal gebleven, hè.

seksstandjes
Foto: Bigstock

Liefdesrelatie op werkvloer

Maar hoe komt dit nou precies? Nou, het is vrij simpel. De werkvloer is vaak dé plek voor een bloeiende liefde. Vergeet niet, je ziet je collega’s vaker dan je eigen familie en vrienden. Toch wacht het grootste deel van de werkkoppels (30%) die zijn ontstaan op de werkvloer tot na de werkdag met het romantisch afspreken met hun ‘collegacrush’, om het voor andere collega’s verborgen te houden.

Kortom, merk jij dat je de laatste tijd wel héél vaak fantaseert over die ene collega? No worries. You’re not the only one. Benieuwd naar de voor- en nadelen van een relatie met een collega? Dat lees je hier.

fouten tijdens seks
Foto: Charles Deluvio
LEES OOK
Catalaanse get-a-away met Elke Spa Hotel
De Costa Brava; Catalaans voor ‘ruige, wilde kust’. Maar dat is niet het enige wat-ie te bieden heeft. Denk aan authentieke kustplaatsjes, strand, ontspanning, activiteiten, cultuur en…
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
De grondleggers van het nieuwe CUPRA-tijdperk
Er zijn maar weinig types waar wij niet mee door één deur kunnen. Maar ja-knikkers, routinejunkies, comfortzeilers en lijntjeslopers staan wél op dat lijstje. Sorry, not sorry.…