Netflix dropt eerste teaser van Undercover seizoen 3

Ein-de-lijk. Hier zitten héél veel Nederlanders en Belgen al tijden op te wachten: de eerste teaser van Undercover seizoen 3. Begin dit jaar werd duidelijk dat het derde seizoen dit najaar zou verschijnen, en de streamingdienst heeft niet gelogen. In de eerste officiële beelden zien we Bob en Ferry in één kamer. Dat kan natuurlijk niet goed gaan.

Spoiler alert!

Eerste beelden Undercover seizoen 3

De eerste verhaallijnen worden ook meer en meer bekend van het derde seizoen. Bob is ontslagen als agent en heeft een strafzaak aan hem hangen die met een gevangenisstraf kan eindigen. Terwijl Ferry net uit de gevangenis is en ziet dat zijn plek als XTC-baron is overgenomen door een andere bende. Deze nieuwe, sterkere bende is beter georganiseerd en wordt geleid door Serkan en Leyla Bulut.

ferry de film
Foto: Screenshot Undercover | Netflix

Bob terug

Alles staat op scherp als een jonge undercover agent wordt vermoord, de politie vermoedt een mol. Patrick Diericks van de politie ziet daarom maar een oplossing: Bob vragen om undercover de bende Bulut te infiltreren om de moordenaar op te sporen. Als Bob hiermee akkoord gaat, dan verdwijnt zijn zaak. Hij ziet geen andere uitweg en accepteert het aanbod.

Maar ja, dan komt hij natúúrlijk Ferry tegen.

In de officiële teaser zien we Ferry uit de gevangenis komen en terugkeren op zijn camping. Daar zit Bob in zijn op hem te wachten, met een gevecht tot gevolg natuurlijk. Bob vraagt om Ferry’s hulp. Bob biedt Ferry de kans om de nieuwe drugsbaas Leyla in de bak te stoppen. Daarna zien we ook beelden van Ferry in een (drugs)lab.

Je krijgt te zien dat Ferry en Bob samen op pad gaan en proberen met de nieuwe drugsbende zaken te doen. Wie had dat gedacht: Ferry & Bob samen op een zaak….

Netflix heeft ook direct de releasedatum bekendgemaakt: 21 november kan je het nieuwe seizoen checken. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.