Documentaireserie van Will Smith laat zijn onwerkelijke transformatie zien

CREDITS: Foto: Big Stock

I’m gonna be real with y’all – I’m in the worst shape of my life” aldus de caption van een Insta-post van Will Smith, eerder dit jaar. Zijn gewicht destijds? 100 kilogram. Een heerlijke dad bod dus, maar wel een beetje overdreven voor Smiths’ doen. Daarom kwam hij met het idee om een documentaireserie te maken over zijn proces naar gewichtsverlies. De documentaire serie, genaamd The Best Shape of My Life, kreeg vorige week al een trailer. Wij hebben de eerste beelden gecheckt, en dit wordt voor iedereen, behalve Smith, smullen geblazen.

De eerste beelden van de documentaireserie

In de trailer maakt Smith direct duidelijk dat de documentaireserie een ander resultaat heeft dan hij vooraf voor ogen had. Waar de serie alleen moest gaan over zijn fysieke gesteldheid, ligt er toch een behoorlijke focus op de mentale gesteldheid van Smith. Volgens eigen zeggen was hij mentaal nog ergens anders, en heeft hij heel veel dingen over zichzelf ontdekt. Ook zien we later in de trailer dat de acteur samen met zijn familie teruggaat naar een donkere periode in het leven van Smith. Zo donker zelfs, dat Smith destijds overwoog om zelfmoord te plegen. Wij hopen van harte dat het nu een stuk beter gaat met het absolute filmicoon.

Nu te checken

Het afvallen van Smith was ook écht noodzakelijk. Het aankomende jaar heeft de acteur namelijk weer diverse actiefilms op de planning staan waar hij topfit voor moet zijn. Of het afvallen volledig gelukt is, verklappen wij nog even niet. Gelukkig zijn de eerste twee afleveringen van de docuserie op 8 november uitgekomen op zijn YouTube kanaal. Check het dus snel, of geniet eerst van de trailer: