Relatietip: dit echtpaar verdeelt huishoudelijke taken met Mario Kart

CREDITS: Foto: Unsplash - Ravi Palme

Gentlemen die al een tijdje samenwonen weten dat het doen van het huishouden wat drama oplevert. Tuurlijk heb je geen zin om heel het huis grondig te stofzuigen, maar de dame net zo min. Een waar dilemma dus.

Een bejaard echtpaar uit Londen heeft hier dé oplossing voor gevonden. In plaats van elkaar de oren van het lijf te schreeuwen over wie nu de badkamertegels moet aanpakken, scheuren zij elkaar van de baan op Mario Kart. De slome slak op de Mario Kart tracks moet dan gaan boenen.

Scheuren op de baan om het huishouden niet te doen

Het Britse echtpaar heeft al langere tijd de prioriteiten op een rijtje: al meer dan 18 jaar lang spelen zij elke avond een game om het huishouden te doen. Dat doet dit echtpaar op een vintage Nintendo 64 uit 1999. Dit was het jaar dat zij voor hun zoon de Nintendo kochten. Die was er na een paar jaar weer mee uitgespeeld, maar deze oldies konden de classic game nog waarderen. Fast-forward naar 2021, en de spelcomputer wordt nog altijd goed gebruikt, maar tegenwoordig om het huishouden te doen.

Een goede aanrader dus om van dat stofzuig gezeik af te zijn. Of is je lady de Max Verstappen van het huis? Moge de beste winnen, en de slechtste boenen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Louis Hvejsel Bork (@louishvejselbork)