Dit zijn de 7 duurste hotels ter wereld

CREDITS: Four Seasons

Op vakantie gaan doen we allemaal graag maar mocht je nu een keer wat knaken over hebben kun je overwegen om iets prijzigers dan normaal te boeken. Een top of the class suite of penthouse bijvoorbeeld. Neem dan van tevoren even onderstaand lijstje door. Voor deze zeven hotels mag je een fortuin neertellen want het zijn de allerduurste ter wereld. Oftewel, de koningen onder de hotels. Alleen wegdromen is ook toegestaan.

De duurste hotels ter wereld

Ritz-Carlton, Moskou

hotels, Dit zijn de 7 duurste hotels ter wereld

Dit super-de-luxe optrekje ligt middenin Moskou, vlakbij het Rode Plein en het Kremlin. ‘The Ritz-Carlton Hotel Company’ is een bedrijf dat extreem luxe hotels en resorts bezit en waarbij de locatie in Moskou eruit springt. Het hotel beschikt over meerdere toprestaurants, een beauty salon, een fitness en enorme spa. Een suite kost ongeveer €12.800 euro en daar krijg je het volgende voor terug: een ruime woonkamer en eethoek, een bibliotheek, een kantoorruimte, een vleugelpiano en zelfs een panic room met een eigen energiebron en privé telecommunicatienetwerk.

Burj al Arab, Dubai

hotels, Dit zijn de 7 duurste hotels ter wereld

De Burj al Arab ken je natuurlijk als meest imposante hotel van Dubai. Het hotel is door de herkenbare vorm één van de bekendste gebouwen van de skyline van Dubai. De Burj al Arab is een zevensterrenhotel en heeft een ongekende luxe. Het hotel heeft onder andere een restaurant op 200 meter hoogte, een diepzeeaquarium en een landingsplaats van helikopters op het dak. De prijs die je voor de duurste suite betaalt – een normale kamer heeft het hotel niet – is €12.800 per nacht.

Hotel Martinez, Cannes

hotels, Dit zijn de 7 duurste hotels ter wereld

The Martinez Hotel in Cannes heeft de twee grootste en duurste penthouse suites van de Côte d’Azur. In deze suites vind je een jacuzzi, dvd-bibliotheek, keuken, open bar en je krijgt er een privé butler bij. Ben je met een groter gezelschap dan kun je de twee suites samenvoegen tot één groot appartement. De suites hebben buiten een rondlopend terras en is groot genoeg voor 100 man. Vanuit hier kijk je uit over de Boulevard de la Croisette, de baai van Cannes en het privéstrand. De kamers zijn 750 vierkante meter groot en kosten €37.827 per nacht.

Le Richemond Hotel, Gèneve

hotels, Dit zijn de 7 duurste hotels ter wereld

Le Richmond ligt middenin de Zwitserse stad Genève en bestaat al sinds 1875. Het hotel telt 109 kamers waaronder de ‘Royal Suite’ die met €12.300 de duurste van het hotel is. Voor deze prijs krijg je onder andere een inloopkast, meerdere marmeren badkamers en kogelvrije beglazing. Just in case…

Laucala Island Resort, Fiji

hotels, Dit zijn de 7 duurste hotels ter wereld

Dit resort ligt op een prive-eiland van de Fiji eilandengroep en telt in totaal 25 villa’s. De meest exclusieve is de Hilltop Estate Owner’s Accomodation die eigendom van Dietrick Mateschits is. Hij werd miljardair met het energiedrankje Red Bull en woont in Oostenrijk. Wanneer je in zijn vakantievilla wilt overnachten moet je een aanvraag doen en wachten tot je een officiele uitnodiging krijgt. Vervolgens krijg je een pagode met panoramisch uitzicht over het eiland, een eigen toon met infinity pool en toegang tot vijf toprestaurants, de spa en golfbaan. Kostenplaatje: €29.500 per nacht.

Four Seasons Hotel, New York

hotels, Dit zijn de 7 duurste hotels ter wereld

Het Four Seasons Hotel in New York is een van de bekendste hotels van New York en daarnaast met 208 meter ook nog eens de hoogste van de stad. Wil je gek doen, dan ga je voor de ‘Tv Warner Penthouse Suite’, een penthouse van ongeveer €23.900 per nacht. Je moet er even voor in de buidel tasten, maar je krijgt er een kamer van 400 vierkante meter én een spectaculair uitzicht over New York voor terug.

Palms Casino Resort, Las Vegas

‘The Palms’ is één van de bekendste hotels van Las Vegas en bestaat uit twee torens. In één van de torens vind je suites in ieder een eigen thema. Zo is er de G-suite (ingericht als nachtclub), de erotische suite, de Kingpin Suite mét eigen bowlingbaan en de Hardwood Suite die over een eigen basketbalveld beschikt. De allerduurste suite is de Hugh Hefner Sky Villa en telt twee verdiepingen met eigen zwembad en sauna. Voor deze suite tel je €28.100 per nacht neer.

https://www.instagram.com/p/BoQBhQknsnp/