Een spannend(er) seksleven? Hier is de gouden tip

Alles klopt. Tenminste dát is het gevoel dat je op dit moment hebt over je relatie. Je durft vol trots uit te spreken dat je een vriendin of vrouw hebt, en ook de bedroom sessions zijn niet mis. Het gebeurt sensueel en verleidelijk, met hier en daar een enkeltje naar een nieuwe plek: de keukentafel, tegen de wasmachine of op het balkon. Máár je gaat pas écht intens van elkaar genieten als je jouw fantasieën gaat blootgeven. We weten het, we weten het, dat kan soms lastig zijn… Alleen dare me gaat je daarbij helpen.

Elke maand nieuwe seksavonturen met dare me

dare me legt elke maand een seksbox bij jou op de mat. Klinkt heftig, is geniaal. In de box vinden jullie namelijk sexy verrassingen, opdrachten, speeltjes en uitdagingen die jullie anders niet hadden bedacht of aangedurfd. Elke maandelijkse box heeft een eigen thema met daarin een andere inhoud. Daardoor zal de term ‘sleur’ nooit meer in De Dikke van Dale voorkomen.

In 12 maanden kun je dus 12 keer een heus dare me-weekend met je meissie organiseren. Daar bovenop worden jullie tussendoor ook nog via mails en sms’jes een beetje getriggerd.

, Een spannend(er) seksleven? Hier is de gouden tip

Je verandert, dus seks ook

In de eerste maanden knalt je relatie van seks uit elkaar. Om in dat stadium te blijven is constant communiceren, verlangen en nieuwsgierig blijven een hyperbelangrijke factor. Je relatie verandert namelijk, maar jijzelf ook. Je blijft jezelf namelijk ontwikkelen op de werkvloer, maar ook in bed. Je zoekt constant naar verbetering, spanning, uitdaging. Wat boeken zijn voor zelfontwikkeling, is dare me voor seksontwikkeling.

De boxen geven de luxe, sensuele uitstraling waar je op hoopt. Door de donkere kleuren en de verhaalvertel-stijl in de boxen word je meegezogen in de wereld van seks. Je gaat dingen beleven die soms alleen in natuurfilms mogelijk waren. Het mooie is dat jullie eerst drie maanden op ontdekkingstocht gaan. Na deze drie maanden (en boxen) kunnen jullie ervoor kiezen om volledig in elkaar op te gaan. Na twaalf maanden is het spel helemaal uitgespeeld. Je seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn…

Check alles over de ondeugende reis hier.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met dare me.