De Cyber Camper doet nog een schepje bovenop Tesla’s Cybertruck

CREDITS: Reddit | furrrburger

Elon Musk, de oprichter van Tesla, onthulde in november 2019 met veel geweld een kogelvrij elektrisch voertuig: de Cybertruck. De auto is van hetzelfde materiaal gemaakt als het ruimteschip van SpaceX. Mocht alles een beetje volgens planning gaan dan start eind 2022 de productie van de Cybertruck. Nu kun je niet alleen dromen over de Cybertruck, maar ook over de Cyber Camper. Een concept dat Tesla nóg groter en beter gaat maken.

De Cyber Camper maakt Tesla’s Cybertruck nu nog beter

Door het concept van de Cybertruck kwamen al snel vele andere neo-futuristische ontwerpen die geïnspireerd waren op Tesla’s concept. Logisch, want de Cybertruck van Tesla ziet futuristisch uit en iedereen wil wel graag speculeren over de toekomst.

Cybertruck fan Joe is de man

Het nieuwste concept dat is ontworpen voor de hoekige pick-up, is niet alleen geïnspireerd door de truck maar bouwt er letterlijk op voort. Cybertruck fan Joe heeft de Cyber Camper bedacht. Het is een futuristisch ontwerp die die driehoekige profiel van de Tesla herhaalt. Het concept bestaat uit een campervorm waarin een bed staat en boven de voorruit uitsteekt.

Cyber Camper, De Cyber Camper doet nog een schepje bovenop Tesla’s Cybertruck
Foto: Joeguy07

Twee keer zo cool

De Cyber Camper is in twee versies ontworpen: een Solo-versie en een grotere variant voor twee personen: de Duo. Het verschil tussen de twee varianten is dat bij de Solo de voorkant een scherpe punt heeft en dat bij de Duo het punt stomp is. De grote versie is uitgerust met extra ramen aan de voorkant en heeft bredere zijkanten waardoor er meer cabineruimte ontstaat. Verder zijn de silhouetten van de twee versies hetzelfde.

Glamping krijgt met deze Cyber Camper een hele nieuwe mannelijke betekenis. Zeker niet verkeerd om in je eentje of natuurlijk met iemand erbij de wereld te ontdekken met dit monster.

Cyber Camper, De Cyber Camper doet nog een schepje bovenop Tesla’s Cybertruck
Foto: JoeGuy07 – CyberTruck Owner Club
LEES OOK
Het dualistische verhaal van Les Deux
Dualistisch. Niet per se een woord waardoor happy feelings worden opgetrokken. Máár in een wereld van tegenstellingen vindt het Deense merk Les Deux de sweet spot. Ze…