Trailer: City of Lies

CREDITS: Screenshot City of Lies | Saban Films

Johnny Depp is back. Gelukkig, want deze man is simpelweg een all-time favorite. En ook nu stelt hij ons niet teleur met een nieuwe trailer. Hij speelt in de ‘nieuwe’ misdaaddrama City of Lies. De film stond al langer op de planning, maar nu is het dan eindelijk zover. In de film zie je het waargebeurde verhaal van de beruchte moorden op rappers Tupac Shakur en Biggie Smalls in 1997. Je ziet het verhaal door de ogen van de gepensioneerde LAPD-detective Russel Poole.

City of Lies: Johhny Depp onderzoekt de moorden op B.I.G. en Tupac

Russel Poole heeft bijna twintig jaar geprobeerd om de moord op te lossen. Hij wordt vergezeld door Jack Jackson, die op zijn plaats wordt gespeeld door niemand minder dan Oscar-winnaar Forest Whitaker. Zijn personage is gebaseerd op de journalist en auteur Randal Sullivan. Het verhaal is gebaseerd op Sullivans non-fictiebook LAbyrinth uit 2002, waarin het grootste deel bestaat uit de interviews van de auteur met Poole.

, Trailer: City of Lies
Foto: Screenshot City of Lies | Saban Films

Uitgesteld en uitgesteld

De film is geregisseerd door Brad Furman. Het brein achter de fenomenale film Lincoln Lawyer. Poole en Jackson proberen alles op alles te zetten om de mensen te vinden die verantwoordelijk zijn voor de moorden op B.I.G en vriend/rivaal Tupac Shakur. City of Lies was al gefilmd tussen december 2016 en mei 2017. De film heette oorspronkelijk LAbyrinth. En was eigenlijk gepland in september 2018, maar vanwege juridische problemen werd de film uitgesteld.

De brute trailer

De trailer begint met Biggie die in zijn auto wordt neergeschoten. Daarna zie je dat Whitaker de bejaarde Johnny Depp confronteert. Depp speelt op geniale wijze met een grijze snor en naar achter geveegde haren. Ook zie je Depp met pistool een huisfeestje bijwonen waar hij steeds valse aanwijzingen en doodlopende wegen tegenkomt. Beide moorden zijn tot de dag van vandaag niet opgelost.

Ben je geen fan van rap? Dan moet je de film alleen al zien voor het brute duo Depp en Whitaker. De film gaat 19 maart de lucht in. Check hieronder de zieke trailer. Benieuwd naar welke films er nog meer uitkomen in 2021? Dan moet je dit artikel checken.