Airbnb Finds: 3 compleet afgelegen bucketlist-pareltjes

Onze dromen over een vakantie buiten de Europese grenzen blijven bestaan, maar helaas staat deze droom voor de meeste plekken nog even on hold. Na al dat wachten moet onze eerste grote vakantie ver weg er dan ook één worden om nooit meer te vergeten.

Compleet met een afgelegen bestemming, je beste maten, en niet te vergeten: een uniek verblijf dat alles biedt wat je maar nodig hebt. Wees gerust, wij hebben alvast drie Airbnb-accommodaties op een rijtje gezet die perfect zijn voor jouw eerste vakantie ver weg. Welke bucketlist accommodatie kies jij voor jouw volgende bestemming?

Drie bucketlist verblijven aan het eind van de wereld

Doorzichtige 360 graden koepel in Finland

Zeg nou zelf: bij wie staat het zien van het noorderlicht niet op de bucketlist? En waar kan het beter dan in het ijzige Finland? Midden in de wilde natuur van Nordland bevindt zich deze doorzichtige koepel met 360 graden uitzicht op het ruige landschap. Met zo’n adembenemend uitzicht als dit, wil je hier nooit meer weg.

De iglo is voorzien van een comfy bed met extra veel dekens (die je zeker nodig hebt) en een kachel om de boel warm te houden. S’avonds is het knisperende kampvuur buiten de ideale plek om even op te warmen én om daar je eigen eten op te bereiden. Reken daar een lekker koud biertje bij voor in je hand en de avond is helemaal compleet.

Voor deze waanzinnige ervaring inclusief spectaculair uitzicht tijdens het gehele verblijf betaal je € 98 per persoon, per nacht. Ach, klein prijsje voor een million dollar view right?
Meer info

Ultieme cave in de Australische wildernis

Deze grot in de Blue Mountains van Australië is de ultieme getaway voor als je even een break nodig hebt van het dagelijkse werkzaamheden. En eerlijk: iedereen heeft wel eens een break nodig toch? Well, we’ve got you. Met een verblijf in deze cave waan je je even in een andere wereld.

Met een avontuurlijke bushwalk door het UNESCO park kom je aan bij de afgelegen cave. De ‘Hobbit’ deur springt bij aankomst direct in het oog. Bij binnenkomst zorgen de stenen plafonds en muren voor een gevoel van een echte grot. Toe aan wat ontspanning? Neem een plons in de nabij gelegen rivier voor een verfrissende duik.

Een overnachting in The Enchanted Cave maakt je €369,50 per persoon, per nacht lichter, maar dat is deze unieke ervaring dubbel en dwars waard.
Meer info

 Jungle retreat in Ecuador

Met deze farmstay geniet je van de authenticiteit van het leven in de jungle van Ecuador, maar dan mét de luxe van een spa retreat. Gelegen in een natuurreservaat is dit de ideale plek om je innerlijke Tarzan naar boven te laten komen. Maak eten boven het kampvuur, geniet van een verfrissende buitendouche en ontdek de ongerepte natuur.

Op het eerste oog lijkt de hut misschien primitief, maar je realiseert je al snel waarom deze op jouw bucketlist thuishoort. Met twee slaapkamers en ruime keuken is de hut een comfortabele woning. Binnen zorgen de bamboemuren, natuurlijke materialen en de grote ramen ervoor dat jij je ook binnen in het midden van de natuur waant. Het enige dat je hier hoeft te doen is achteroverleunen in één van de ligstoelen op het terras en kom helemaal tot rust. Just take it all in!

Voor de accommodatie ben je voor een weekend maar €68,75 per persoon, per nacht kwijt. Koopje toch? Wij weten het wel: Back-to-nature baby!
meer info

LEES OOK
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…
Pusha T schuift aan de tafel van Louis Vuitton
Pharrell heeft als creatief directeur van Louis Vuitton ondertussen zijn hele entourage meegenomen naar het iconische modehuis. In zijn eerste campagne schitterde Rihanna in de spotlights, Jay-Z…
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…