Who’s That Girl!? Romy van Broekhoven

CREDITS: IG @Roooom
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Daniëlle Wouters

Een outfit kan vaak een belangrijk onderdeel zijn in aantrekkelijkheid. Gelukkig heeft Romy van Broekhoven geen bepaalde outfit nodig om er bloedmooi uit te zien. Toch komt het wel van pas dat zij zich bezighoudt met opkomende trends als styliste. Romy schittert met haar blonde lokken en donkere wenkbrauwen. Haar blauwe ogen zijn dan ook om in te verdrinken. We kunnen uren, dagen of zelfs weken naar haar blijven kijken.

Romy van Broekhoven

Mevrouw van Broekhoven is hét totale plaatje. Naast een gezicht zo mooi als een kunstwerk, heeft ze ook nog eens een lichaam waar je U tegen zegt. Op haar Instagram geeft ze een kijkje in haar leven. Ze heeft foto’s van haar prachtige outfits en bikinifoto’s. Romy is ook niet vies om eens flink te zweten tijdens het sporten.

Eén ding is zeker, Romy van Broekhoven blaast je van je stoel af. Heb je het zwaar op zo’n maandag, dan zal ze je dag helemaal goed maken.

https://www.instagram.com/p/CEuCjvjhCGY/

https://www.instagram.com/p/CDwQE1iBC1_/

https://www.instagram.com/p/CB_IqEShH40/

https://www.instagram.com/p/B0A4OmMoAPH/

https://www.instagram.com/p/Bdx7ouIATQd/

https://www.instagram.com/p/BaHIYyPhPAK/

https://www.instagram.com/p/CCZGGtchJrT/