Who’s That Girl!? Nicola Cavanis

CREDITS: IG @nicolaca_
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Loesje Rambaldo

In de rubriek Who’s That Girl!? hebben we in het verleden veelal aandacht besteed aan dames uit de Benelux. Prachtige vrouwen van Nederlandse bodem óf een droomvrouw met een paspoort in België. Nu, vandaag 31 augustus 2020, maken we een uitzondering.

Nicola Cavanis

Nicola Cavanis is namelijk een geschenk van God, maar based in Germany. Tóch hebben we besloten om haar in de spotlights te zetten. En als je de foto’s bekijkt snap je direct waarom. Iedere man krijgt het warm van de bloedmooie brunette met groene ogen. Ze straalt voor de camera, waardoor het onmogelijk is om een lelijke foto van haar te maken.

Nicola Cavanis gaat jouw maandag weer he-le-maal maken. Daar zijn we zeker van. Genießen.

https://www.instagram.com/p/CDSzvE0hllx/

https://www.instagram.com/p/CBlWh65l9WM/

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…