Who’s That Girl?! Nicky Gile

CREDITS: IG @nickygile
[a>powerkit_alert type=white ]Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Abby Neff[/powerkit_alert]

Nicky Gile

Met meer dan een miljoen volgers op Instagram is Nicky Gile een ware sensatie op het internet. Nicky groeide op in Long Beach Island en ging naar Florida Atlantic University. Ze studeerde biologie en psychologie en was lid van Alpha Xi Delta. Nadat ze in mei 2016 was afgestudeerd, had Nicky de ambitie om arts-assistent te worden. Uiteindelijk heeft dit wat anders uitgepakt……

Al die tijd had Nicky al een voorliefde voor fitness en hield ze zich bezig met haar gezondheid. In de jaren dat ze trainde, beeldhouwde ze haar handelsmerk als fitness-icoon. Na het openen van haar Instagram profiel duurde het dan ook niet lang voordat ze vele aanbiedingen kreeg om model te staan. Boutine Los Angeles is een bikinilabel dat zowat bijna alle fitgirls van Instagram heeft kunnen strikken voor hun merk, zo ook onze Nicky.

Er wordt gezegd dat Nicky Gile bekend staat om haar perfecte billen. Of dit daadwerkelijk zo is, mag je zelf beoordelen door middel van de onderstaande fotoreeks:

https://www.instagram.com/p/Bxsafi_lyKt/

https://www.instagram.com/p/Bw8TqQrl1pZ/