Who’s That Girl!? Nadal de Vries

CREDITS: IG @nadaldevries
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Pip Wijn

Hé hé, het is weer maandag. Want ja, voortaan kijken we gewoon uit naar de maandag! Op maandag kunnen we week heerlijk beginnen met een pareltje van Instagram. Deze week is het niemand minder dan Nadal de Vries!

Dat Nadal ingeschreven staat voor niet één, niet twee maar drie modellenbureaus zegt al genoeg over haar pure schoonheid.

Nadal de Vries

De 23-jarige Nadal is met haar blonde haren en groene ogen een juweeltje van eigen bodem. Utrechtse trots de Vries vliegt de hele wereld over voor de mooiste shoots en al het haar modellenwerk dat ze allemaal krijgt aangeboden. Een aardig bezig baasje dus. Iedere fotograaf staat natuurlijk te springen om zo’n beauty te mogen vastleggen.

Dus als je op je flikker krijgt van je baas dat je aan het dagdromen bent, laat dan even deze foto’s zien. Dan kunnen jullie het samen gaan doen.