Who’s That Girl!? Marion Pascale

CREDITS: IG @marion.pascale
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Ivana Pirizović

Mocht je twijfels hebben over het vrouwelijk schoon in de Bondsrepubliek Duitsland, dan neemt Marion Pascale die in één klap weg. Ze is een Oostenrijkse, maar het model woont op dit moment in het mooie Hamburg. Een hamburgertje dan maar met deze stoot?

Marion Pascale

Qua gesprekstof zal het in ieder geval dan niet eentonig zijn. Naast dat ze bloedmooi is, is ze ook nog eens slim en creatief. Marion heeft namelijk een bachelor degree in graphic design. Helaas moeten we wel vermelden dat ze op school wel haar vriend heeft ontmoet. Nou, we gunnen het haar van harte hoor. We zijn alleen een beetje jaloers.

Mevrouw Pascale is geen typisch meisje-meisje. In een interview met Part Two laat ze weten dat ze een ruige stijl prefereert. Die ruige stijl is ook zeker terug te zien in haar feed. We worden er spontaan blij van.

Blue Monday? Na het zien van de foto’s van Marion Pascale mag die benaming rechtstreeks de prullenbak in.

https://www.instagram.com/p/CJ6cplDgiaQ/

https://www.instagram.com/p/CGAhwjoI_pH/

https://www.instagram.com/p/ByA7dadI4D2/

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…