Who’s That Girl?! Lauren Searle

CREDITS: IG @laurensearle

Lauren Searle

Normaal is het op maandag weer zover, het weekend is voorbij en je moet weer aan de bak. Gelukkig zijn er hier en daar wat landelijke feestdagen in het jaar die het allemaal wat dragelijker maken. Zo hebben de meeste vandaag een extra vrije dag aan hun weekend mogen plakken wegens Pinksteren. Dit betekent natuurlijk niet dat er geen ‘Who’s That Girl’ voor onze amigo’s klaar staat. Deze keer is het Lauren Searle die je zal laten watertanden.

Lauren groeide op in de buitenwijken van Chicago, maar verhuisde later naar Los Angeles om haar carrière als model voort te zetten. Vaak zijn modellen kneitertje slank doordat ze voor hun werk geen grammetje vet mogen hebben. In een interview heeft Lauren aangegeven dat haar borsten te groot werden en daarom moest afvallen. Sindsdien neemt ze alleen nog maar modellen klusjes aan waarbij ze haar moeten nemen zoals ze is. Groot gelijk meid!

En eerlijk is eerlijk, het is lastig om onze grote vriendin recht in de ogen aan te kijken, maar ja dat is nou eenmaal moeder natuur op haar best. Doe jezelf een plezier en check even de onderstaande fotoreeks, no thanks guys

https://www.instagram.com/p/BkxqnVKBfmn/

https://www.instagram.com/p/BtgvSkLlEE9/

https://www.instagram.com/p/BjtLYfzhX_r/

https://www.instagram.com/p/BlGS_LuBnrE/

Total
28
Share