Who’s That Girl!? June Peers

CREDITS: IG @Junepeers
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Rahel Chiwitt

Onze zuiderburen hebben naast de lekkerste patattekes en heerlijke bieren nog wat beters in huis. Een ‘schoejn mokke’ oftewel een prachtige dame, genaamd June Peers. De ó zo mooie June komt namelijk uit Antwerpen. Ze spreekt dus ook nog eens met een sexy Vlaams accent. Een vrouw om verliefd op te worden als je het ons vraagt.

June Peers

Dat June Peers een prachtige verschijning is viel ook op in de modellenwereld. Ze is namelijk sinds haar 16e al internationaal model. In haar prille, maar prachtige leven heeft ze zelfs al een tijdje in Cape Town, Zuid-Afrika gewoond. We zijn niet alleen te spreken over haar beautiful face, haar lichaam is namelijk niet van deze planeet. We krijgen het warm als we naar June haar Insta kijken.

Het is alweer maandag en dat kan zwaar zijn, maar na het zien van June ben je in de zevende hemel. Eén ding is zeker: je dag kan niet meer stuk, dus geniet ervan!

https://www.instagram.com/p/CGuniSBHajb/

https://www.instagram.com/p/CE31wpnnx7k/

https://www.instagram.com/p/CCitTAmnNba/

https://www.instagram.com/p/CAzs8hhn7Rf/

https://www.instagram.com/p/B9_2fSDnPrF/

https://www.instagram.com/p/B8wKxbPnziK/

https://www.instagram.com/p/B-cTtdkInzK/

https://www.instagram.com/p/BzK6QvPnJF3/

https://www.instagram.com/p/ByKnlLUIF5e/

https://www.instagram.com/p/BrfNjuPn6OA/

https://www.instagram.com/p/CEjcYA7nqnq/