Who’s That Girl!? Ines van Uythem

CREDITS: IG @inesvanuythem
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Danthe Scholten

Waar we vaak Nederlandse dames in ’t zonnetje zetten, is het nu tijd voor een schoonheid met een Belgisch paspoort. Ines van Uythem laat je even al jouw maandag-zorgen vergeten. De brunette nadert perfectie; ze heeft een body waar je u tegen zegt én ze combineert dat met een héérlijke uitstalling.

Ines van Uythem

Ines straalt op iedere foto van oor tot oor. Na een tijdje door haar Insta-feed scrollen ben je weer een gelukkig man. Ze heeft een hele natuurlijke look. Een gegeven wat haar siert, want dat ze je niet vaak meer tegenwoordig.

De enige teleurstelling die wij tegenkwamen was de foto waarmee ze aankondigt dat ze getrouwd is. Balen voor ons, maar we zijn wel blij voor hen. En daarbij: gelukkig zijn er de foto’s nog…

Vriend, maak er ook deze dag weer het allerbeste van. Mocht je vandaag met het verkeerde been uit bed zijn gestapt, dan gaat Ines je dag weer goedmaken. Kijk en geniet.

https://www.instagram.com/p/B_9kRdAp5Gq/