Who’s That Girl!? Fleur Vosse

CREDITS: IG @fleurvosse
Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram page waar je U tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Vorige week: Caro Calvagni

We hebben ein-de-lijk de mooiste vrouwelijke DJ van Nederland gevonden: Fleur Vosse. Tenminste als we mevrouw Vosse niet te kort doen met alleen het vermelden van haar beroep DJ. Want naast dat ze een échte natuurlijke beauty is, is Fleur ook nog eens een rasonderneemster.

Fleur Vosse

Dat Fleur een pure schoonheid is werd al snel duidelijk. Ze heeft modellenwerk gedaan voor een heel scala aan merken en fotografen. En voor de scherpe mannen onder ons: als jullie haar herkennen komt dat doordat ze ‘koffermeisje’ is geweest bij Miljoenenjacht.

Of was je toevallig in 2016 bij Decibel? Dan zou je Fleur kunnen herkennen van het hoofdpodium. Daar hing ze namelijk ondersteboven voor duizenden mensen als paaldanseres. Ook dat doet Fleur op professioneel niveau.

We mogen Fleur wel even bedanken

Haar expertise in de modellenwereld wil ze over brengen op andere jonge modellen. Vandaar dat ze Vosse Entertainment heeft opgezet in 2007. Ze brengt modellen in contact met bedrijven en zorgt ervoor dat wij kunnen genieten van het mooiste vrouwelijk schoon. Bedankt daarvoor Fleur!

Gelukkig neemt ze zelf ook nog vaak voor de camera plaats. En we hebben nog meer geluk dat ze die foto’s graag laten schieten als Fleur schaars gekleed is. Mooi meegenomen voor ons en het maakt jouw maandag weer een stuk beter. Thank us later.

Total
40
Share