Win-winsituatie pur sang: vrouwen plaatsen graag foto’s zonder BH

CREDITS: Mickael Gresset

We horen vrouwen regelmatig zeuren over een BH. Het zit kut, en het schijnt een verademing te zijn als ‘ie uit mag. Nou, ons hoor je daar niet over klagen hoor… We zien het eerder als een win-winsituatie pur sang, want het levert prachtige kiekjes op en de dames vinden het fijn. Ook topmodellen zoals Alexis Ren en J Lo. doen vrolijk mee.

Vandaag, 13 oktober, is het nationale ‘Geen BH-dag’. Een mooi moment om even stil te staan, en te genieten.

Vrouwen zonder BH: een win-winsituatie pur sang

In de loop der jaren zijn er veel trends op Insta verschenen. Een aantal van deze trends hadden te maken met vrouwen en hun boezemhouder. Eerder zagen we de No Bra Club. BH-loze vrouwen namen internet, en dan met name Instagram, over met de hashtag #nobraclub. Het was een tweede leven van een trend uit de jaren ’60. Toen besloten veel vrouwen als statement hun BH’s aan de wilgen te hangen of zelfs te verbranden.

Later zagen we ook ook nog de Nipple Stickers-trend én werd de Free The Nipple-trend in 2019 nieuw leven ingeblazen. Dus, hoe je het ook wendt of keert: vrouwen zonder BH blijven terugkomen. En dat vinden we fijn. Héél fijn.

Daarom hopen we dat veel dames het voorbeeld van deze Insta-pareltjes volgen. Op die manier kunnen we anno 2021 toch nog een beetje genieten. Daar knappen we van op:

https://www.instagram.com/p/CSyCHc4lVG8/

https://www.instagram.com/p/CIBrHrYJ72B/

https://www.instagram.com/p/CIxD5-WjXnx/

https://www.instagram.com/p/CIfRmjiD-jx/