Ursula Corbero (Tokio uit La Casa de Papel) breekt Instagram met heerlijke foto’s

CREDITS: Bigstock

Man, wat zijn we fan van de serie La Casa de Papel. En met ons nog miljoenen, miljoenen andere mensen. Wie fan is van deze serie is ook voor de volle 100% fan van Úrsula Corberó. Oftewel Tokio. De 31-jarige superster heeft de wereld weer een beetje positiviteit gegeven met een héérlijke, pikante foto. Daar had ze ook een reden voor. Ze was namelijk jarig en wie jarig is trakteert natuurlijk.

Tokio uit La Casa breekt Instagram met héérlijke foto’s

Mevrouw Corberó is niet zomaar iemand op Insta. De bloedmooie actrice heeft meer dan 20 miljoen volgers en ze laat mensen dagelijks genieten van haar leven. Alleen deze pikante foto’s zijn something else. Binnen no time had ze namelijk al meer dan 4 miljoen likes binnengehengeld. Dat zijn veel klikken met verschillende menselijke duimen. Héél véél.

Swipe naar rechts voor meerdere foto’s.

Úrsula Corberó op Instagram

Deze pikante fotoshoot heeft enorm veel likes, maar het is geen uitzondering dat Úrsula zo af en toe een paar miljoen hartjes krijgt. Haar Insta-feed is namelijk he-le-maal on point. Ze dropt dagelijks hele toffe artistieke foto’s die jouw dag weer nét een stukje beter gaan maken. De Spaanse schoonheid maakt vele mannen wild met haar ogen, inclusief jij.

Tokio in La Casa de Papel

De hitserie La Casa de Papel heeft record na record gebroken. Dat gegeven is ook zeker te danken aan het personage Tokio in de serie. Ze speelt een weggelopen rover die door de professor wordt gescout om deel te nemen aan overvallen. Tokio is meedogenloos en ze neemt deel aan de overvallen met verve.

In de serie kan ze nog wel eens angstaanjagend overkomen, maar op haar Instagram is ze toch wel erg lief. Oordeel zelf maar:

https://www.instagram.com/p/B6lhbYbBIn6/

https://www.instagram.com/p/B2zN0zCo5-Y/

https://www.instagram.com/p/ByfsgfDIa_U/

https://www.instagram.com/p/BkLVK70BD6l/

https://www.instagram.com/p/Bbw84xvAeiL/