Sylvana IJsselmuiden is uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland!

CREDITS: FHM | Nanda Hagenaars

Vandaag is de dag waar we met smart op aan ’t wachten waren. De FHM500 is gelanceerd en daarmee is ook de mooiste vrouw van Nederland bekendgemaakt: Sylvana IJsselmuiden. Het magazine met de mooiste 500 vrouwen van Nederland is ieder jaar weer een feestje naar te kijken. Er is in totaal 2,9 miljoen keer gestemd en het vaakst dus op Sylvana.

De blonde stoot is bekend geworden als presentatrice van Dumpert. Daar groeide Sylvana uit als een internetfenomeen. Met de benaming ‘droomvrouw’ doen we haar nog tekort. Ze super sexy, heeft fantastisch lichaam, gevoel voor humor en is one of the guys.

Sylvana IJsselmuiden is de mooiste vrouw van Nederland!

Sylvana blijft er zelf rustig onder, maar is er ontzettend trots op: “Ik vind het een ongekende eer, want het is een fantastische titel. Ik heb er best over nagedacht: waarom ik? Ik heb daar wel antwoord op gevonden. De mentaliteit van altijd met beide voetjes op de grond blijven staan en jezelf nergens te goed voor voelen, heeft er denk ik voor gezorgd dat ik nummer 1 ben. Dan kom ik toch uit op mijn motto: uiterlijk straalt, innerlijk bepaald.”

Tatjana en Katja van deze tijd

Sylvana heeft het stokje overgenomen van Jessie Jazz Vuijk. Zij strijken vorig jaar met de eer. In het verleden waar er al vele bekende namen die werden uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Denk aan Katja Schuurman, Yolanthe Cabau en Chantal Janzen. Dat is toch een rijtje waar je graag tussen wil staan.

Hoofdredacteur FHM Chris Riemens: ‘’Wat Tatjana Simic en Katja Schuurman vroeger waren, dat is Sylvana voor deze generatie. Ze is down to earth, one of the guys en hartstikke sexy.” Hij had het in onze ogen niet beter kunnen verwoorden. Ze is een beeldschone vrouw met een heerlijk karakter.

Sylvana zegt zelf over de vergelijking: “Ik kijk natuurlijk niet naar mezelf als sekssymbool, maar ik vind het alleen maar hartstikke mooi dat ik met hen vergeleken wordt. Ik hoop dat ik op dezelfde manier oud mag worden als deze gigantische vrouwen.”

Sylvana IJsselmuiden
Foto: Nanda Hagenaars

Mooiste sportvrouw & Social Media Queen

Nederland heeft ontelbaar veel mooie sportvrouwen en dames die schitteren op Instagram. Toch zijn er altijd dames nét dat extra’s hebben zodat zij de mooiste zijn. Vandaar dat het magazine ook de awards Mooiste Sportvrouw en Social Media Queen heeft uitgereikt. De award Social Media Queen ging naar realityster en actrice Yasmin Karssing. Terwijl schaatsster Joy Beune de prijs voor Mooiste Sportvrouw van Nederland in ontvangst mocht nemen.

All Time Favorite

Het magazine bestaat twintig jaar. Daarom is de All Time Favorite in het leven geroepen. Die gaat naar Yolanthe Cabau, die eerder drie keer de FHM 100 Sexiest verkiezing op haar naam schreef. Yolanthe heeft een speciale fotoshoot gedaan en die is hier terug te zien.

yolanthe shoot
Foto: Martika Avalon de Sanders

FHM500 Top 10

Als je tussen zoveel mooie dames moet kiezen is het natuurlijk lastig. Toch is er uiteindelijk een top 10 tot stand gekomen. Deze dames hebben het dik verdiend:

1. Sylvana IJsselmuiden
2. Romee Strijd
3. Yolanthe Cabau
4. Romy Monteiro
5. Katja Schuurman
6. Doutzen Kroes
7. Abbey Hoes
8. Jessie Jazz Vuijk
9. Zoey Ivory
10. Yasmin Karssing