Fijne Singles Day: de mooiste vrouwen uit onze rubriek Who’s That Girl!? op een rijtje

Het is vandaag Singles Day. Een mooie gelegenheid om de vrijgezelle mannen onder ons te verwennen. Dat doen we door de mooiste vrouwen uit onze rubriek Who’s That Girl!? op een rijtje te zetten. Onze trouwens lezers krijgen een big smile als ze de naam Who’s That Girl!? voorbij zien komen. Mocht je WTG nog niet kunnen plaatsen, hierbij nog één keer de uitleg:

Er zijn zoveel leuke dames in de wereld en veel daarvan hebben een Instagram-page waar je u tegen zegt. Maar sommige meiden verdienen gewoon écht meer volgers, dus daar komen wij om de hoek kijken. Bij deze onze rubriek op maandag: Who’s That Girl!?

Fijne Singles Day: de mooiste vrouwen uit Who’s That Girl!?

Singles Day of Vrijgezellendag is overgewaaid vanuit het mooie China. Daar is deze dag populair bij Chinese jongeren die er trots op zijn dat ze vrijgezel zijn en dat willen vieren. Voor die gedachte kunnen wij alleen maar in onze handen klappen. Het is toch héérlijk om te vieren dat je single bent?

Deze dag is best wel een dingetje. Zo heeft Alibaba in het eerste half uur van Singles Day voor 48 miljard aan spullen verkocht. Eigenlijk is het dus gewoonweg weer een dag met een commerciële insteek. Maar ja, dat is tegenwoordig toch elke dag?

Ook wij maken gebruik van deze Vrijgezellendag, maar dan om jou blij te maken met foto’s van de mooiste dames van dit moment. Zo kun je als vrijgezelle man vandaag toch even nog extra genieten. Enjoy!

Lisa Moerman

Joyce Godefridi

Ines van Uythem

Sofie Graafland

Rahel Chiwitt

Nisa van Baelen

Lotte Feyen

Danielle Wouters

https://www.instagram.com/p/B_Awl4enGRl/

Elize Mol

Nicola Cavanis

Germaine Peels

Laura ter Schure

Maithé Rivera Armayones

Larissa Borgs

 

Fleur Vosse