Golfster Paige Spiranac verkozen tot meest sexy vrouw ter wereld

Er zijn een aantal momenten waar ie-de-reen elk jaar weer naar uitkijkt. Kerstmis, Koningsdag, St. Patrick’s Day, Internationale Bellenblaasdag, de Nijmeegse Vierdaagse én…… de World’s Sexiest Woman-verkiezing van Maxim. Het magazine zet 100 bloedmooie dames in de spotlights en ze verkiezen ook altijd één dame tot meest sexy vrouw ter wereld. En dit jaar is de eer aan Paige Spiranac. Een bombshell van de bovenste plank.

Paige Spiranac: ’s werelds meest sexy vrouw

Als je denkt dat Tiger Woods de meest populaire golfer is, dan heb je het mis. Oké, met 2,9 miljoen Insta-volgers is weinig mis, maar er is altijd een bazin boven baas. Golfster en influencer Paige Spiranac spant namelijk de kroon met 3,4 miljoen volgers. Een aantal dat we allesbehalve ‘raar’ vinden, want haar looks zullen daar grotendeels verantwoordelijk voor zijn.

Als eerste atlete op #1

Met diezelfde looks heeft ze dus de titel ‘Meest Sexy Vrouw Ter Wereld’ binnengesleept. Ze schittert op de cover van het legendarische magazine Maxim. In een adembenemende shoot wordt duidelijk waarom… De blondine flaneert stijlvol op een gevoelige zwart-wit plaat, maar laat ook zien dat een opvallend rood badpak voor haar gemaakt is.

De nu 29-jarige Amerikaanse is de allereerste atleet die als eerste over streep komt in de Hot 100-lijst. Dat zegt natuurlijk genoeg. En het mooiste van alles? Ze is gewoon nog vrijgezel. In het interview gaat ze daarop in: “Ik zoek iemand met een goed gevoel voor humor. Iemand die zichzelf niet al te serieus neemt. Ik hou van lachen en ik hou van iemand die met mij kan lachen en leuke, gekke dingen kan doen. Ik hou van iemand die zich niet verveeld tijdens het sporten. Dat is namelijk een groot deel van mijn leven.” 

Nou, als jij de man bent die dijenkletsers van grappen maakt: dit is je moment. Wie niet waagt, die niet wint. Om je te overtuigen om die stap te nemen hebben we haar beste foto’s (zo Amerikaans als een drive-thru) op rij gezet. Succes.

Source:
LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet álles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…