Nina dos Santos verovert jouw hart met deze prachtige kiekjes

CREDITS: IG @nina_dos_

Eens in de zoveel tijd kom je van die pareltjes tegen die nog niet zijn ontdekt door de rest van de wereld. “Dit moet ik verborgen houden voor de rest..” Is dan vaak de gedachte die er naar bovenkomt.

Nina dos Santos is ons pareltje voor jullie

Gelukkig voor jullie zitten wij niet zo in elkaar. Alle pareltjes die wij vinden, die delen we maar al te graag met jullie. En het onontdekte pareltje in kwestie waar we het nu over hebben is er eentje die zorgt voor een veel te hoge hartslag: Nina dos Santos is de dame waar we het over hebben. Wacht, wie? Ja, die gedachte komt nu misschien nog naar boven, maar over een paar jaar zeker weten niet meer. You heard it here first. En je hoort het hier niet alleen voor het eerst, maar waarschijnlijk zie je haar hier ook voor het eerst.

Op weg naar de top

Hoewel de schoonheid ervan afspat, heeft Nina relatief nog niet héél veel bekendheid. Ze is ook nog jong hé. Afijn, ondertussen is ze sinds een tijdje wel getekend bij DA Model Management en tikt ze wel meer dan 13.000 volgers aan op Insta. De eerste stappen richting de modellentop worden dus gezet. Lekker bezig Nina. De dame die in Cape Town woont post regelmatig wat pikante plaatjes, dus wij houden op met lullen en schuiven deze prachtige foto’s maar eens voor. Enjoy. 

Vond je dit artikel tof? Snappen we heel goed, check hier al onze artikelen over de knapste dames.

Source: