Maak kennis met Zoe Kravitz, de nieuwe Catwoman

CREDITS: Bigstock

Batman #1, 1940. Een cruciaal moment voor mannen met een voorliefde voor mooie vrouwen én superhelden. In deze film maakte namelijk Catwoman haar debuut. Allereerst werd ze ontwikkeld als tegenstander van Batman, maar later kreeg ze een eigen moraal. En dat snappen we: niemand krijgt genoeg van bombshell in een zwart leren pakje.

Hier is de nieuwe Catwoman: Zoë Kravitz

Door de jaren heen zijn er héél wat strakke verschijningen voorbijgekomen als Catwoman. Van Halle Berry tot Michelle Pfeiffer: stuk voor stuk maakten ze een indruk die nog op iedere hersenpan gegrift staat. Nu is het tijd voor Zoë Kravitz, en wij laten je kennismaken met haar looks. De dochter van de legendarische eindbaas Lenny Kravitz is namelijk de ster van ieder rodeloperevent.

Shinen in actiefilms

Je kunt mevrouw Kravitz kennen van de brute films X-Men: First Class en Mad Max: Fury Road. Met haar rollen toverde ze bij iedereen lachje op het gezicht. Een lachje voor schoonheid welteverstaan. Verder speelde Zoë ook in de Harry Potter-spin off Fantastic Beasts and Where to Find Them. Mocht je nog steeds denken ‘Nee nee, daar ken ik haar niet van…’, dan kun je haar ook gezien hebben in de muziekvideo I Know van Jay-Z.

Als Catwoman gaat ze nu wéér shinen. Daar zijn we zeker van. Ze is atletisch en leeft van snelle ontsnappingen, katachtige reflexen, balans en flexibiliteit. Die rol is Zoë Kravitz op haar lijf geschreven, toch? We gaan het meemaken en daar zijn we bloedje blij mee.

Hieronder vind je alvast een fijne selectie van haar beste beelden. En dat zullen er meer en meer worden de komende tijd. We keep you posted.