Dit zijn de 11 mooiste voetbalsters ter wereld

CREDITS: Bigstock

Er lopen tal van mooie vrouwen rond op deze wereld. De ene nog knapper dan de ander. Vrouwen en voetbal zijn twee hele belangrijke essentials voor een man. Daarom zijn we blij dat het damesvoetbal in de lift zit. Zo kunnen we ook prachtige dames op het veld bewonderen.

De 11 mooiste voetbaldames ter wereld

Al deze dames zijn stuk voor stuk wifey materialbloedmooi en ze weten wat buitenspel is. Vrouw om van te dromen dus. Natuurlijk zijn er duizenden mooie voetbalsters, maar om het overzichtelijk te houden hebben we 11 prachtige dames voor jou op een rijtje gezet.

Het is zeker de moeite waard om een voetbalwedstrijd met één van deze dames te bekijken. Met een biertje in je linkerhand en je ogen gericht op deze sterspeelsterswensen we je enorm veel kijkplezier.

Lauren Sesselman

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen en jullie voorstellen aan Lauren Sesselman. Ze is recentelijk gestopt met voetbal, maar ze blijft een voetbalster in hart en nieren. En daar zijn we héél blij mee. De Canadese schoonheid speelden jaren voor het Canadese elftal en won zelfs een Olympische medaille.

Alex Morgan

Alex Morgan is een ware legende en thank god, ze voetbalt nog steeds. De Amerikaanse schoonheid speelde het afgelopen jaar voor Orlando Pride, maar sinds dit jaar is ze in het shirt van Tottenham Hotspur te bewonderen. Weet je wat dat betekent? Dat ze tegenwoordig in Londen woont, om de hoek dus!

Sakina Karchaoui

Van deze dame krijgen we het Spaans (of Frans) benauwd. De Franse beauty is ongekend mooi en ze speelt bij de beste club van het damesvoetbal, Olympique Lyon. Ze scoort dus met haar skills op het veld en looks buiten het veld.

Jordyn Huitema

Huitema, klinkt bekend. Toch? Een Friese achternaam, maar toch speelt ze voor Canada. In clubverband speelt ze voor Paris Saint-Germain. Leuk feitje; ze heeft een relatie met Alphonso Davies, de pijlsnelle linksback van Bayern München. Als ze samen een kind krijgen zal hij/zij zonder enige twijfel ook een groot voetbaltalent worden. We kunnen niet wachten!

Alisha Lehmann

Het is geen straf om dit lijstje te maken. De ene na de andere beauty komt voorbij. Alisha Lehmann is één van deze wonderschone dames. De Zwitserse schoonheid met prachtige blonde lokken en blauwe ogen steelt ze de show op de velden van West Ham United.

https://www.instagram.com/p/CFkTWQvHJGj/

Jackie Groenen

Er kan natuurlijk geen lijstje bestaan zonder onze Nederlandse trots. En wat zijn we toch gelukkig geprezen met Jackie Groenen. Uitkomend voor de oranje leeuwinnen en het grote Manchester United. Op en naast het veld een prachtige verschijning.

https://www.instagram.com/p/CDT0kExJzkX/

Sydney Leroux

Nog een prachtige voetbalster uit het ó zo mooie Zwitserland. Sydney speelt voor het nationale elftal en voor FC Zürich Frauen. Met haar prachtige groene ogen en donkere haren maakt ze het leven van de tegenstanders zuur, maar ons maakt ze het leven zoet.

Lieke Martens

Onze Nederlandse trots, Lieke Martens. Spelend bij Barcelona verovert ze de harten op globaal niveau. Niet alleen vanwege haar voetbal skills, maar ook door haar prachtige verschijning. Gelukkig is ze zo nu en dan in het mooie Amsterdam te vinden.

Shelin Zadorsky

Die Canadese dames kunnen voetballen en zien er ook nog eens spetterend uit. Shelin Zadorsky speelt net als Alex Morgan in Londen voor Tottenham Hotspur. Daarnaast loopt ze rond op de velden van het Canadese elftal.

Daniëlle van de Donk

Daar is ze dan, onze prachtige Daniëlle van de Donk. Dat onze ‘Oranjeleeuwinnen’ kunnen voetballen is al duidelijk, maar wat hebben we ook nog eens een prachtige dames. Daniëlle speelt voor Arsenal en is een absolute topper. Het is gewoon heerlijk om naar haar te kijken.

Leah Williamson

Leah Williamson is een dame die zonder enige twijfel ook zo door het leven kan gaan als model. Ze is een teamgenote van Daniëlle van de Donk bij Arsenal en ze koos toch voor het leven als voetbalster. Leah is een absolute worldie ondanks dat ze uit Engeland komt. Wat zijn we toch dankbaar voor deze prachtige voetbaldames!

Hebben we je nu helemaal opgewarmd en ben je nog niet uitgekeken? Check dan: De 10 mooiste vrouwen ter wereld volgens de wetenschap

Op veler verzoek: deze voetbalsters verdienen ook een plekje

We hadden een elftal aan mooie voetbalsters geselecteerd. Op veler verzoek hebben we nog een paar extra voetbalsters een plekje in deze lijst gegeven:

Kosovare Asllani

De 31-jarige Zweeds-Kosovaarse voetbalster speelt op dit moment in het maagdelijk wit van Real Madrid. Een topvoetbalster met pit, waar we blij van worden. Zéér blij.

Hanna Glas

Een blondine in het felrood van Bayern München: een mooiere combi is er niet. Hanna maakt op ’t veld furore als nummer 5, terwijl ze naast het veld menig man de nek laat omdraaien.

 

Abby Dahlkemper

Een Amerikaanse lifestyle-koningin die in een 11 vs 11 duel volledig opbloeit. Abby heeft een Insta-account waar je u tegen zegt én zet op het veld de lijntjes uit. Droomvrouw-alert!

Sara Björk Gunnarsdóttir

Dé trots van IJsland: Sara. Een brunette die zichzelf te allen tijde inzet voor het land en voor Olympique Lyonnais. Björk Gunnarsdóttir mag van ons vaak tegen een balletje trappen.

Giulia Gwinn

Nóg een blondine die in Zuid-Duitsland hoge ogen gooit. Giulia schittert op ’t veld, maar we kijken ook niet raar op als we haar tegenkomen op het Oktoberfest in de tent van Paulaner. In een dirndl, natürlich. 

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de รกllermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
DENHAM x TeamNL
Terwijl we ons opmaken voor de halve finale tegen Engeland, staat het volgende grote toernooi alweer voor de deur. Vanaf 26 juli begint de strijd om de…