De klassieke schoonheid van Madalina Diana Ghenea

Een vleugje Griekenland, een flinke scheut Roemenië en een lepel Italië, plus héél veel schoonheid. Dat is het recept van de oogstrelende Madalina Diana Ghenea. Een klassieke verschijning die een spot krijgt op elke Gentleman Insta-page. 

Terecht. Waar vandaag de dag veel likes worden binnengetikt met platte foto’s, blijft Madalina het evenbeeld van klasse. Met natuurlijk een flinke dosis sexyness. 

Madalina Diana Ghenea

De 36-jarige actrice verovert al sinds 2010 alle harten die nog kloppen. Op tv dan, want op haar 14e werd ze al ontdekt door de Italiaanse fashiondesigner Gattinoni. Daardoor werd ze al snel een bekend gezicht als model, want eenmaal zo’n koppie in je hoofd vergeet je haar niet snel meer.

Op tv was het eerst raak als presentatrice en host, maar acteren was het uiteindelijke cv-doel. In 2021 werd de mooiste naam toegevoegd aan haar carrière: ze speelde als Sophia Loren in House of Gucci. Het mooie voor ons is dat deze carrière haar veel rodeloperlooks oplevert. Negen van de tien keer pakt Madalina Diana Ghenea dan uit en steekt ze zichzelf in een classy jurk.

Beste plaatjes

Naast die jurken deelt ze met liefde en plezier nog véél meer van haar outfits. Soms in lingerie, soms in bikini, soms in een jumpsuit, maar altijd stijlvol. En dat kun je vanaf nu alleen maar beamen: