Kijkvoer: de #TB-foto’s van Salma Hayek zijn ongekend fijn

Salma. Hayek. Je hoeft haar naam maar te noemen of onze tongen liggen alweer beneden op de vloer. Titanic, Lord of the Rings, The Wizard of Oz en ga zo maar door. We don’t give a f***. De Mexicaans-Amerikaanse actrice is het beste dat Hollywood aan het grote publiek heeft tentoongesteld. En met afstand.

De heerlijke throwback-foto’s van Salma Hayek

De 55-jarige superster post nog regelmatig wat fijne kiekjes op haar Instagram. Want ja, ook op 55-jarige leeftijd is deze dame nog altijd een droomvrouw. ‘Op een ouwe fiets moet je het leren’, zullen we maar zeggen. Allemaal leuk en aardig, maar die #TBT’jes van haar zijn stiekem ook niet verkeerd. En dat drukken we dan nog heûûûl voorzichtig uit.

Meer dan alleen leuke Insta-foto’s

“Potverdikkeme”,  we gaan er maar even vanuit dat dit de eerste reactie is na deze binnenkomer. Maar hey, we zijn nu wel heel erg aan het objectificeren. De dame in kwestie heeft naast haar Instagram-profiel bijhouden voor de (mannelijke) fans ook gewoon andere talenten. In 1991 wist de dame uit Mexico al dat ze een Hollywood-ster wilde worden, destijds tegen de zin in van haar ouders die haar daarvoor naar een Katholieke school hadden gestuurd. Ahem, die Katholieke opvoeding heeft écht precies zoals verwachting uitgepakt denken wij. Enfin, eerlijk is eerlijk. Salma heeft behoorlijke naam gemaakt in de Hollywood-industrie, ze staat ondertussen op 53 films en heeft in 2021 een ster op de Walk of Fame van Hollywood bemachtigd. ‘Steek die maar in jullie zak’, zal misses Hayek wel over haar ouders hebben gedacht. Leuk en aardig, maar wij genieten toch meer van je foto’s Salma.