Woensdag-kijkvoer: 15 x onze favorite Juultje Tieleman

CREDITS: IG @juultjetieleman

Juultje Tieleman. Wij mannen zijn er al een aantal jaren ondersteboven van. Sinds dat ze haar intrede heeft gemaakt in de influencerwereld, krijgen we geen genoeg van haar looks.

Dat doet ze niet met platte foto’s, hoor… Integendeel zelfs. Juultje laat voor de camera haar stijl zien en fotografen schrijven maar al te graag met licht, met haar als hoofdonderwerp.

Juultje Tieleman maakt je avond weer

Daar plukken wij dus de vruchten van. Het Insta-account van Juultje Tieleman is een soort scrollwalhalla waar je uren kan blijven. De ene post is namelijk nog stijlvoller, sexyer of uitdagender dan de ander. Pfoe, wat vervelend.

Grote speelster

Onder andere die foto’s hebben haar een grote speelster gemaakt in het socialmediagebied. De teller staat namelijk inmiddels op meer dan 1 miljoen volgers. Holy shit. Dat gegeven heeft haar natuurlijk geen windeieren gelegd. Merken weten haar maar al te goed te vinden en haar bereik in te zetten. Vaak gebruiken ze daar Juultjes looks ook nog voor, en dat is dan voor gunstig voor ons. Snappie?

Foto’s Juultje Tieleman

Enfin, jij kwam natuurlijk voor het beloofde land hier. Het beloofde land ‘De Beste Foto’s van Juultje Tieleman.’. Daar ben je dan ook beland, beste man. In een hele fijne selectie schotelen we je de állerfiJnste kiekjes voor van haar Instagram. Maarrrrr; we willen haar ook niet tekort doen, dus check ook zeker ál haar foto’s hier. Want ja, het is en blijft een meningdingetje: ‘de allerfijnste foto’s’.