Jutta Leerdam heeft de mooiste billen van Nederland

CREDITS: FHM | Jasper Suyk

Topschaatser Jutta Leerdam heeft laten zien dat ze niet alleen topprestaties levert op de schaatsbaan. Namens onze amigo’s van FHM was zij al eerder uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland, maar daar blijft het niet bij. Onze Nederlandse kampioen sprint heeft namelijk ook de award voor de mooiste billen van Nederland mogen ontvangen. Hiermee is zij de opvolgster van Suzanne Schulting, die vorig jaar met de prijs vandoor ging. Jutta versloeg met haar bilpartij collega-schaatsster Irene Schouten en modellen Lindsey van der Hoeven, Gaby Blaaser en Malou van der Tas.

Dit zijn de mooiste billen van Nederland

Het grote geheim

Met maar liefst 60 procent van de 15 duizend stemmen had de concurrentie geen schijn van kans. Deze overwinning is niet zomaar komen aanwaaien voor Jutta. Haar grote ‘geheim’ is natuurlijk schaatsen. Zelf geeft ze aan dat dit voor de billen erg goed is. Je traint namelijk continu je bilspier, wanneer je aan het schaatsen bent. Voeg hier wat squats en wat extra krachttraining aan toe en voilà. Makkelijk gezegd natuurlijk, maar potverdikkie wat een mooie billen heeft deze vrouw zeg. “Het moet ook een beetje bij je lichaam passen. Ik heb sneller aanleg voor een partij goede billen, dus ik heb het ook wel aan mijn ouders te danken”, aldus de knappe blondine.

Fotoshoot

Ze heeft aangegeven dat haar prioriteit is om de beste te worden in schaatsen en daarom fotoshoots vaak afwijst. Met zo’n lichaam is het niet gek dat Jutta een hoop aanvragen krijgt. Je vraag je nu natuurlijk af waar de mooiste billen van Nederland te bewonderen zijn. Naast haar eerdergenoemde overwinningen heeft ze de vijfde plek behaald in de FHM500. Hiervoor heeft ze een uitzondering gemaakt en een fotoshoot gedaan, waarbij de mooie blondine uit de kleren is gegaan. En ja we horen je denken, hier zijn natuurlijk fijne beelden van.

Wacht niet langer en neem een kijkje achter de schermen in het onderstaande filmpje.

Jutta Leerdam, Jutta Leerdam heeft de mooiste billen van Nederland
Foto: FHM