Kijkvoer: Jessica Biel als lust voor het oog op de rode loper

Als een kind in de snoepwinkel. Zo voel jij je waarschijnlijk als wij weer eens wat kijkvoer op je beeldscherm brengen. Misschien wil je het niet toegeven maar je maakt ons niet wijs dat je hiernaartoe bent gekomen om te lezen over de vastgoedcrisis in China. Precies, no shame.

Heerlijke kiekjes van Jessica Biel

Je hoeft al helemaal geen schaamte te kennen als je de naam van Jessica Biel voorbij ziet komen. Wij hadden namelijk ook niet geweten hoe snel we hadden moeten klikken. Het volwaardige filmicoon was zelfs in de rol van de volslagen getraumatiseerde Cora Tannetti in ‘the Sinner’ een lust voor het oog. Tja, als je het met die rol voor elkaar krijgt om er goed uit te zien dan spreekt dat boekdelen over je looks. 

Beauty komt met de jaren?

Misses Timberlake is ondertussen lid van de 40-club, maar daar zie je compleet nopes van. Jessica is nog altijd zo’n pareltje als dat ze jaren geleden was. Sterker nog, misschien is ze er wel hotter op geworden. Wij zijn even de archieven ingedoken en hebben de fijnste kiekjes van Jessica op de rode loper eruit gepikt. Geen gezeik over het kijken op plekken waar je niet mag kijken, just enjoy. Mag ook wel een keertje hé.

Van de rode loper tot the Gram

Of het nou op de rode loper is of op Instagram: Jessica weet ons hart altijd wel te veroveren. Omdat ze op the Gram ook regelmatig haar beauty toont, kunnen we je die kiekjes natuurlijk niet onthouden.