Jennifer Lopez gaat uit de kleren en steelt de show op Insta

Je hebt een absolute droomvrouw en je hebt J. Lo. Voor ons – en deze mening wordt zéker gedeeld – valt de 51-jarige Amerikaanse in een buitencategorie. Het is net of Jennifer niet ouder kán worden. De zangeres, actrice, danseres én ontwerpster blijft ons keer op keer verbazen.

Ook vandaag weer. Voor de cover van haar nieuwe single In The Morning is ze volledig uit de kleren gegaan. En daar zijn we haar bi-zar dankbaar voor.

Jennifer Lopez gaat volledig uit de kleren voor single op Insta

De foto spreekt boekdelen: Jennifer Lopez is nog steeds één van de mooiste vrouwen ter wereld. Ze is namelijk nog steeds volledig in shape. Het is onwerkelijke om te zien dat haar lichaam met met de dag mooier lijkt te worden. Daar steekt madame veel tijd en moeite in, 100% sure.

De reactie van Vanessa Hudgens onder de post is allesomvattend: Hooooooooootttttttt. 

Teaser In The Morning

Naast dat Jennifer de foto in de wereld heeft gegooid, heeft ze ook een korte teaser gedeeld. En wat voor één. Ook in de korte video laat ze delen van haar bloedmooie lichaam zien. Als dit jouw dag niet goed maakt, dan weten wij het ook niet meer.

We gaan hier geen woorden meer aan vuilmaken. De beelden spreken voor zich. We zitten nog steeds perplex naar de shoot te kijken. Die we natuurlijk maar al te graag met jou delen. Sit back, relax & enjoy.