Waarom Jennifer Aniston op 51-jarige leeftijd nog steeds een droomvrouw is

CREDITS: Bigstock

Er zijn tal van quotes over dromen. En je moet van ons ook jouw dromen blijven najagen. Toch zijn er dromen die voor jou een-ver-van-mijn-bedshow lijken. Juist die dromen zijn het beste wat je kan overkomen. Hoewel dromen heel persoonlijk zijn, lijkt het erop dat er één gemene deler is bij mannen: tussen de lakens kruipen met Jennifer Aniston.

Jennifer is een droomvrouw voor veel mannen. Ze is extreem good looking, ze heeft humor, kan goed acteren, ze heeft de brains en daarbij is ze ook nog eens charmant. Hoe kan het toch dat zij op haar 51ste nog steeds zó mooi is? Nou wij weten het wel. Om je dat duidelijk te maken zetten we een aantal redenen voor je op een rij.

Daarom is de 51-jarige Jennifer Aniston een droomvrouw

Knap, knapper, knapst

Waarschijnlijk kreeg je al gevoelens voor Jennifer Aniston toen ze schitterde als Rachel Green in de hitserie Friends. Hoewel haar vrouwelijke collega’s – Lisa Kudrow en Courteney Cox – allesbehalve lelijk zijn, kreeg Jennifer qua looks toch wel de meeste aandacht. De vrouwelijke hoofdrolspeelsters in de serie zijn voor ons een voorbeeld van knap, knapper, knapst.

Sidenote: Mocht je de andere dames knapper vinden, snappen wij dat ook hoor.

Mevrouw Aniston lijkt mooier te worden met de jaren. Haar body is nog steeds een genot om naar te kijken en ook voor haar gezicht krijgt ze een dikke tien. We weten niet hoe ze het voor elkaar bokst, maar ze ziet er nog op en top uit. Misschien doet ze hier en daar wat onnatuurlijks aan haar uiterlijk – misschien ook niet -, maar dat zie je er niet aan af.

Voor een vrouw van vijftigplus is ze nog extreem knap. Het is niet voor niets dat er onlangs nog een naaktportret van haar is geveild voor het goede doel. En je raadt het al; daar was wereldwijde belangstelling voor.

mooie vrouwen
Foto: Bigstock

Ze is topfit

Als een dame op een leeftijd van 51 nog topfit is dan kunnen we daar niets anders dan respect voor hebben. Jennifer heeft in een interview met Women’sHealth haar work-out routine gedeeld met de wereld. In het interview zegt ze dat ze nog steeds drie tot zeven dagen per week traint. Samen met haar personal trainer Leyon Azubuike traint ze nog altijd wanneer ze kan. Ook al is dat om 03:00 ’s nachts.

Jennifer staat extreem vroeg op om te gaan sporten als ze weet dat er een drukke dag aankomt. Dit vergt discipline van haar en laat zien dat ze er alles voor over heeft om in shape te blijven. Dat gegeven kan ons wel bekoren. Haar work-out bestaat voornamelijk uit boksen, krachttraining en cardio.

Check ook: 53-jarige Halle Berry heeft een sixpack waar iedere man van droomt.

Jennifer Aniston
Foto: Bigstock

Jennifer Aniston heeft charmes

Celebs komen vaak slecht in het nieuws. Als Jennifer boodschappen gaat doen bij Walmart en ze spreekt Buffalo winks uit in plaats van Buffalo wings, dan denkt de wereld dat ze flirt met de kassamedewerker.

Toch blijft het rondom haar altijd verdacht positief. Natuurlijk is er wat ophef ontstaan toen zij en Brad Pitt uit elkaar gingen. Het enige wat Jennifer daarover kan zeggen: “Nobody did anything wrong…it was just like, sometimes things [happen].” En dat geeft aan hoe charmant Jennifer is.

Dat ze nog steeds enorm populair is kunnen we bewijzen. Op 15 oktober 2019, nog géén jaar geleden, plaatste ze haar eerste foto op Insta. En zeven maanden later heeft ze al meer dan 34 miljoen volgers. Reken maar uit hoeveel volgers Jennifer erbij krijgt iedere maand…

The vibe geeft haar dus een bepaalde charme waar wij mannen nu eenmaal gek op zijn. Ze lacht altijd en heeft haar woordje klaar voor de camera op onverwachte momenten. Ook al is ze daar in de loop der jaren voor getraind; het is toch een teken van intelligentie. Een zéér belangrijk criterium als het aankomt op het begrip ‘droomvrouw.’

Jennifer Aniston
Foto: Bigstock

Ze is intelligent

Nu we het over intelligentie hebben. In de loop der jaren heeft Jennifer natuurlijk veel geld opgestreken met acteren. Ze schitterde namelijk in tientallen films en krijgt nog dagelijks geld op haar rekening omdat Friends iedere dag kneiterveel wordt gestreamd. Zo werd Jennifer Aniston door Forbes uitgeroepen tot de op vier na best betaalde actrice ter wereld, waarbij ze schatte dat ze tussen juni 2018 en juni 2019 $28 miljoen vóór belastingen verdiende. Wow.

Toch heeft dat haar er niet van weerhouden om andere zaken ook op te zetten. Naast dat ze haar acteercarrière niet heeft stilgezet, is ze wel doorgegaan met haar eigen business. Zo ging ze ook films produceren. Haar film uit 2019 Murder Mysterie op Netflix werd in de eerste drie dagen meer dan 31 miljoen keer bekeken.

Jennifer heeft als zakenvrouw slim gebruikgemaakt van haar bekendheid. Zo zette ze met succes het beauty-merk Living Proof op en bracht ze een eigen parfum uit, genaamd ‘Jennifer Aniston.’

Check ook: 20 bloedmooie vrouwen boven de veertig.

Jennifer Aniston
Foto: Bigstock

Haar talent voor acteren is abnormaal

Als er één vrouw is die de afgelopen 25 jaar veel invloed heeft gehad op the film scene, dan is het Jennifer Aniston. Ze kreeg meer dan 30 acteerprijzen en elk jaar komen daar nog prijzen bij. Zo werd ze in november 2019 tijdens de People’s Choice Awards nog uitgeroepen tot People’s Icon.

Haar carrière begon al in 1990 met een rol in de film Camp Cucamonga als Ava Schector en in de tv-serie Molloy als Courtney. Alleen haar carrière begon écht te lopen toen de serie Friends ook begon te lopen als een vuurtje. Jennifer heeft in tientallen films gespeeld, maar een aantal steken er bovenuit.

Spoiler: er zitten een aantal échte vrouwenfilms tussen, alleen dat maakt het acteerwerk van Jennifer niet slechter. In alle films speelt Jennifer Aniston namelijk een geniale rol met een aantal hele sexy scènes.

Beste films met Jennifer Aniston:

  • We’re the Millers
  • Horrible Bosses
  • Wanderlust
  • Just Go With It
  • The Break-up
  • Picture Perfect
  • Office Christmas Party
  • Friends with Money
  • Bruce Almighty

Enfin, hopelijk is het voor jou duidelijk geworden waarom Jennifer Aniston, ondanks dat ze vijftigplus is, nog steeds een droomvrouw is. Mocht ze toch niet jouw type zijn: blijf vooral de ladies van Manify volgen. We zijn er zeker van dat ze ooit nog wel eens langs gaat komen.

Jennifer Aniston, Waarom Jennifer Aniston op 51-jarige leeftijd nog steeds een droomvrouw is
Foto: Screenshot Christmas Office Party | Paramount Pictures