De mooiste foto’s van ex-bondgirl Halle Berry

CREDITS: Bigstock

Halle Berry, wie kent d’r niet. Is het niet als Catwoman, dan is het wel als Bond-girl. En met de schoonheid die deze dame heeft, moet je haar ook gewoon kennen. Haar rollen in deze films zijn pas het topje van ijsberg, want ze heeft nog een flinke lijst met titels achter haar naam staan.

Dat ze een acteergigant is mag duidelijk zijn, en met haar looks verdient ze het gewoon om in het zonnetje gezet te worden. Daarom zochten we de mooiste foto’s van deze machtig mooie vrouw voor je op.

De mooiste foto’s van ex-bondgirl Halle Berry in het echt

De carrière van mevrouw Berry begon met missverkiezingen en modellenwerk. Als snel werd haar schoonheid opgemerkt en verscheen Berry in televisieseries en films. Een acteercarrière dat begon met wat kleinere rollen werd bekroond met de rol als Bond-girl in Die Another Day. Ze schitterde aan de zijde van Pierce Brosnan als James Bond. En die fantastische verschijning mag er wezen.

Lading aan prijzen

Vlak voordat ze als Bond-girl en Catwoman aan de slag ging speelde ze in Monster’s Ball. Wellicht zegt het je niet zo veel, maar voor Berry was dit een belangrijke film in haar leven. Door haar machtige acteerwerk in deze film won ze hier de Oscar voor beste actrice mee en werd daarmee de eerste gekleurde vrouw die deze prijs pakte. Voorderest verdiende ze nog een lading aan prijzen waaronder een Golden Globe en een Emmy Award. Niet de minste dus. En terecht.

Haar Instagram heeft bijna zeven miljoen volgers en staat vol met prachtige kiekjes van mevrouw Berry. We hebben er een aantal op een rijtje gezet voor je. Tast toe.