Droomvrouw Halle Berry laat op Insta zien dat 54 het nieuwe 34 is

Droomvrouwen. Iedere man heeft ze. En hoewel het een subjectief onderwerp is, zijn er een aantal vrouwen waar de meeste mannen direct aan moeten denken. J.Lo, Jennifer Aniston, Katja Schuurman, Yolanthe en Halle Berry. Oké, het is een beetje random gekozen, maar je weet waar we heen willen.

Vandaag willen we het over de laatstgenoemde schoonheid hebben. Mevrouw Belly laat namelijk iedere week op Insta zien dat 54 het nieuwe 34 is. Een gegeven waar wij mannen blij mee mogen zijn.

Halle Berry op Insta is puur genieten

Een tijdje geleden lieten we al zien dat Halle Berry een sixpack heeft waar wij alleen maar van kunnen dromen. Dit heeft ze voor elkaar gekregen door veel te trainen. Héél veel. In een interview met Women’s Health geeft ze aan dat het vooral komt door MMA. 30 tot 50 procent van haar trainingen was gericht op mixed martial arts. ”Wanneer je MMA aan het oefenen bent, ben je constant bezig. Je zet je constant schrap, draait en duikt. Het is een recept voor echt sterke buikspieren.”

Ex Catwoman én Bond-girl

Als voormalig Catwoman én Bond-girl heeft iedere man weleens over Halle Berry gedroomd. Mocht dat niet zo zijn, dan heb je iets gemist in je slaap. Toch zijn niet alleen haar looks indrukwekkend. In 2002 ontving ze namelijk als eerste gekleurde actrice een Oscar. Voor haar rol in Monster’s Ball heeft ze het gouden beeldje ontvangen voor Beste Actrice. Daar mag voor geklapt worden van ons.

De laatste jaren is het leven van Halle een aaneenschakeling van modellenwerk en toffe projecten. Dat deelt ze graag met haar 7 miljoen volgers op Insta. En daar plukken wij de vruchten van. Ze weigert namelijk om oud te worden: