De mooiste foto’s van Gisele Bündchen: topmodel en vriendin van Tom Brady

CREDITS: Bigstock

Alle ogen zijn vandaag gericht op de 43-jarige Tom Brady. Tampa Bay Buccaneers won onder leiding van Brady de 55e editie van de Super Bowl. Met deze overwinning heeft de beste quarterback ooit zijn zevende titel in de NFL binnengesleept. Bizar.

Tijdens de viering van de Super Bowl-zege viel ons één iemand nog meer op: zijn vriendin. Hij heeft het Braziliaanse topmodel Gisele Bündchen namelijk 12 jaar geleden aan de haak geslagen. En zij mag van ons extra in het zonnetje gezet worden. Haar man krijgt namelijk al genoeg aandacht.

Gisele Bündchen: Braziliaans topmodel en vriendin van Tom Brady

Dat Tom Brady aandacht krijgt is natuurlijk meer dan terecht. Alleen mannen blijven mannen. We willen ook weten welke powervrouw achter een topsporter staat. In het geval van Gisele Bündchen is dat niet zo moeilijk.

Ze heeft namelijk een glansrijke carrière in de modellenwereld. De Braziliaanse schoonheid is één van de bestbetaalde en meest succesvolle modellen ooit. Bündchen staat zelfs in het Guinness Book of Records van 2007 als rijkste model ter wereld.

Carrière en relaties Gisele

In ’99 maakte ze haar debuut op de cover van Vogue. Een mijlpaal waar je u tegen zegt, maar daarna ging het nog harder. Ze was hét gezicht van meer dan twintig toonaangevende merken in verschillende werelddelen. Een greep uit Gisele’s portfolio: Christian Dior, Balenciaga, Dolce & Gabbana, Missoni, Versace, Céline en Givenchy. Tussen neus en lippen door speelde ze ook nog in de films The Devil Wears Prada en Taxi. 

In 2009 kreeg ze een relatie met Tom Brady. De twee hebben nu samen een zoon en een dochter. Voordat ze een relatie kreeg met dé ster van dit moment, had ze een relatie met niemand minder dan Leonardo DiCaprio. Tussen 2000 en 2005 liepen deze twee supersterren hand in hand over straat.

We mogen stellen dat Gisele Bündchen een godsgeschenk is. Maar dat is dus niet het enige. Naast dat ze bloedmooi is, zijn we ervan overtuigd dat zij een grote rol speelt in het succes van Brady.

Op Instagram deelt ze regelmatig machtig mooie kiekjes. En deze zetten we graag op een rijtje voor je. Enjoy.

Check ook: 25 machtig mooie foto’s van topmodel Alexis Ren

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
Weekend Desires #341
Magnifique! Het is weer weekend en dat vieren we. Breng jezelf wat warmte toe met de mooiste dames van The Gram: View this post on Instagram A…
Wat je tuin zegt over jou
Je tuin is je visitekaartje. Je uithangbord. Als er mensen voor het eerst op bezoek komen, is je tuin het eerste wat ze aanschouwen. Daarom zet het…