Geraldine Kemper is na vijf jaar weer vrijgezel

CREDITS: IG @geraldine_kemper

Wat ons betreft toch wel de ideale vrouw: Geraldine Kemper. Humor, zelfspot en niet geheel onbelangrijk: ze is ook nog eens bloed- en bloedmooi. Geraldine staat vol in het leven en had in haar vriend Paul ‘de ware’ gevonden. Helaas is dat nu voorbij. Wat dan wel een bijkomend voordeel is, is dat jij misschien weer kans maakt.

Geraldine Kemper weer vrijgezel

De in Volendam opgegroeide Geraldine kwam op televisie terecht door mee te doen aan Sterretje Gezocht van BNN. Wat er daarna allemaal is gebeurd is bij iedereen wel bekend. De presentatrice ging het ene na het andere programma presenteren. Met haar gevoel voor humor, haar looks en haar levenslust werd ze voor veel mannen onweerstaanbaar.

We zien mevrouw Kemper ook wel eens als ‘one of the guys‘. Zo’n heerlijk stoer en leuk wijf waar je mee kan lachen en ook nog eens erg slim is. Geraldine Kemper heeft eigenlijk alles.

Na vijf jaar een relatie te hebben gehad is ze nu weer vrijgezel. Voor het eerst was ze in een relatie monogaam. “Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervoor vond ik het lastiger; ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn.” Dit betekent dat haar relatie met Paul wel speciaal was. De vriend van Geraldine kwam nooit in de media en had ook geen zin in de spotlights te staan.

Genoeg gekletst. We wilden gewoon even laten weten dat ze weer vrijgezel is. De foto’s spreken voor zich waarom dat nieuws interessant is.