15 machtig mooie foto’s van all-time favorite Doutzen

Wij Nederlanders zijn een trots volkje. Althans niemand pakt ons af waar we nu staan, toch? Geografisch gezien zijn we klein, in alle andere elementen zijn we groot. Economie, sport enz. enz. Maar waar we het meest trots op zijn? Op onze eigen Doutzen natuurlijk. Daar zijn we zo trots als een Fries op.

We zien mevrouw Kroes als een all-time favorite. In 2005 maakte de wereld kennis met haar als Victoria’s Secret-model. En dat heeft haar geen windeieren opgelegd. Nu is ze een internationaal topmodel met allure, maar haar wieg stond gewoon in het pittoreske Giekerk, Friesland.

25 machtig mooie foto’s van all-time favorite Doutzen

Ze is nog steeds het buurmeisje waar je verliefd op bent. Nog steeds het mooiste meisje van de klas. Maar ze is bovenal ook onbereikbaar. Godverdomme Sunnery James, wat zijn we jaloers.

Doutzen maakt mannen met een grote mond verlegen. Zo waren wij he-le-maal van onze à propos toen we haren zagen in een lingeriesetje geïnspireerd op bondage. Man, wat was dat smullen.

Nederlandse wereldoverheersing

De Friese godin heeft de wereld eigenlijk volledig veroverd. Na haar grote doorbraak was ze het gezicht van onder andere Versace, Ralph Lauren, Gucci, Dolce & Gabbana en ga zo maar door. Al meer dan een decennia lang behoort ze tot best betaalde modellen van állemaal. Knap staaltje werk voor een ‘Friesje’.

Eigenlijk kunnen we hier een Wikipedia-verhaal gaan ophangen over haar. Maar dat gaan we niet doen. Zonde van jouw tijd, zonde van onze tijd. Vandaag gaat het over foto’s. Dit zijn haar állermooiste foto’s. Volgens ons dan hé, over smaakt valt namelijk niet te twisten.