56-jarige Elizabeth Hurley showt als bikinimodel wekelijks haar lichaam op Insta

CREDITS: Bigstock

Man man man. Soms vraag je jezelf af: waar hebben wij mannen deze foto’s aan te danken? De foto’s van de 56-jarige Elizabeth Hurley zijn daar hét voorbeeld van. Wekelijks showt ze haar bloedmooie lichaam op Insta namens haar eigen beachwearmerk Elizabeth Hurley Beach. Aha, daar hebben we de foto’s aan te danken.

Is het verboden om als man naar promomateriaal te kijken van bikini’s? Nee joh, natuurlijk niet. Het is juist de ultieme gelegenheid om even te dagdromen. En als het wel verboden zou zijn, dan horen we het vanzelf wel…

Elizabeth Hurley is op haar 56ste nog steeds een bikinimodel

Knoop dit even goed in je oren: 56 jaar en bikinimodel. Klinkt bizar, toch? Dat is het eigenlijk ook wel, maar dat mevrouw Hurley graag tegen de stroom inzwemt werd al snel duidelijk. Toen ze op haar 18e de studie dans en theater volgde zei ze: ‘I’d kill myself if I was as fat as Marilyn Monroe.’ Heftige woorden voor een snotneus van die leeftijd.

Ze heeft het met haar grote mond wel ver geschopt. In 1987 maakte ze haar filmdebuut in Aria, tien korte films die elk geregisseerd zijn door andere regisseurs. Vijf jaar later schitterde ze in haar eerste Hollywoodfilm, Passenger 57 van Wesley Snipes. De Britse actrice had in die tijd een relatie met de typische Engelsman Hugh Grant. Het huwelijk liep echter spaak in 2000 omdat hij met een prostituee werd betrapt. Sukkel.

Check ook: 53-jarige Halle Berry heeft een sixpack waar iedere man van droomt

Écht beroemd door andere dingen

Elizabeth Hurley werd pas écht beroemd door een opvallende outfit naast het witte doek. Tijdens de première van Four Weddings and a Funeral verscheen ze in een jurk met alleen maar veiligheidsspelden. Legends say dat het slijm van de mannen nog steeds op de rode loper ligt.

Die avond leverde haar een contract op bij cosmetica-gigant Estée Lauder. De samenwerking heeft haar geen windeieren opgelegd, maar het is ook een springplank gebleken voor haar eigen merk Elizabeth Hurley Beach. Een bikini- en lingeriemerk heeft natuurlijk een gezicht nodig. Dus is ze zelf maar voor de camera’s gaan staan. Thank god.

Gelukkig hebben we de foto’s nog. En gelukkig worden er wekelijks nieuwe foto’s geschoten. Wij hopen in ieder geval dat ze nooit stopt.

Check ook: Waarom de 51-jarige Jennifer Aniston nog steeds jouw droomvrouw is