Elizabeth Hurley (57) breekt Insta elke week met ‘bikinivideo’s’

CREDITS: Bigstock

We hebben het vaak over bikinifoto’s. Zelfs de dame in kwestie hebben we al een keer uitgelicht met dit soort plaatjes. Maar deze keer is het tijd voor ‘bikinivideo’s’. En wel van de 57-jarige Elizabeth Hurley.

Dat het juist de actrice mevrouw Hurley is, is niet gek. Ze show namelijk haar body héél vaak in bikini, vooral als model voor haar eigen lijn Elizabeth Hurley Beach. Dat doet ze dus met foto’s, maar ook veel met video’s.

Elizabeth Hurleys bikinivideo’s gaan constant viral

Deze video’s mogen op een voetstuk geplaatst worden aangezien mevrouw dus al naar de 60 gaat. Al durven we de sticker puur natuur niet op te plakken. Maar goed, dat mag de pret niet drukken. Nu ze al een tijdje meegaat weet ze ook precies wat wél en niet werkt op Insta. Dat laten haar cijfers in ieder geval zien. Met 2,5 miljoen volgers en getallen zoals 200K likes op video’s durven we dat wel te stellen.

Springplank

Elizabeth Hurley werd pas écht beroemd door een opvallende outfit naast het witte doek. Tijdens de première van Four Weddings and a Funeral verscheen ze in een jurk met alleen maar veiligheidsspelden. Die avond leverde haar een contract op bij cosmetica-gigant Estée Lauder. De samenwerking heeft haar geen windeieren opgelegd, maar het is ook een springplank gebleken voor haar eigen merk Elizabeth Hurley Beach. Een bikini- en lingeriemerk heeft natuurlijk een gezicht nodig. Dus is ze zelf maar voor de camera’s gaan staan. Thank god.

Enjoy the show, boys. (ja, soms is het een beetje Amerikaans, maar vind je dat serieus erg?) Nee, toch?