Uniek: paralympisch zwemster Elena Krawzow schittert in shoot voor Playboy

CREDITS: Marcus Ng

Paralympisch zwemster Elena Krawzow heeft een plekje in de geschiedenisboeken van Playboy te pakken. Ze schittert in een heerlijke shoot en de zwemster staat zelfs op de cover van het magische magazine. Topless, natuurlijk. Daarmee is ze de eerste paralympiër die dat heeft geflikt. Krawzow kan maar voor 3% zien en kon deze kans niet laten liggen. De 26-jarige schoonheid flirt als een waar topmodel voor de camera.

Paralympisch zwemster Elena Krawzow uit de kleren voor Playboy

De Duitse versie van Playboy heeft met het strikken van Elana zichzelf van zijn beste kant laten zien. Normaal gesproken zijn het natuurlijk bekende tv-gezichten of Victoria’s Secret-modellen die op de cover verschijnen. Een paralympisch zwemster die hét gezicht is van een editie, dat hadden we zelf ook niet kunnen bedenken. Vandaar dat we zeggen: chapeau, Playboy!

Elena Krawzow als een vis in het water in nieuwe Playboy

De blinde Duitse paralympische zwemster is gespecialiseerd in schoolslag en freestyle. Er schuilt een mooi verhaal achter haar. In 2005 emigreerde ze met haar gezin van Kazachstan naar Duitsland, waardoor ze heeft Russische en Duitse roots heeft. Bij onze oosterburen heeft ze veelal furore gemaakt in het water, maar nu dus ook als model. En daar zijn we héél gelukkig mee.

Elena aan ’t woord

In een interview met The Sun geeft Elana Krawzow geeft zelf aan: “Ik kon deze kans niet laten liggen. De twee opnamedagen die ik had, waren geweldig. Ik heb altijd al een dag als professioneel model willen ervaren en dat heb ik gedaan. Ik had veel plezier.” Dat ze veel plezier heeft ervaren is terug te zien in de toffe shoot. In eerste instantie baarde de shoot nog wel opzien: “Sommigen waren erg geschrokken, maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door alle geweldige feedback en veel complimenten.”

Terecht, natuurlijk. Ze steelt de show en het is een unieke shoot. Dus bij deze: onze complimenten voor de shoot, Elena!

Sidenote: we hebben nog extra foto’s toegevoegd van de paralympisch zwemster. Gewoon om haar nog even extra in het zonnetje te zetten.

LEES OOK
Weekend Desires #343
Kom maaaaaar door! Het is weekend, en dat willen we weten ook. Geniet van je vrije dagen met de állermooiste dames van het moment: View this post…
Weekend Desires #342
Er staat weer een heerlijk EK-weekend voor de deur. Vier het met onze WD. View this post on Instagram A post shared by Rafael Moura (@rafael_moura) View…
De ‘Socktails’ van Burlington en Lavish
Het afgelopen jaar hebben we heel wat eigenaardige samenwerkingen voorbij zien komen. Maar een sokkenmerk als Burlington dat samenwerkt met een pre-mix cocktailmerk als Lavish? Ja, wij…
Fotoserie: BMW R 18 The Crown
Custom motoren. Wiens hart gaat er niet sneller van kloppen? Maar na het zien van dit kroonjuweel, genaamd The Crown, is het kloppen voorbij, en gaat het…