Dit zijn de machtig mooie dames uit The 100 in real life

CREDITS: Screenshot The 100 | Warner Bros

Sinds 2014 speelt deze post-apocalyptische dramaserie genaamd The 100 een grote rol op Netflix. Afgelopen jaren hebben we kunnen genieten hoe Skaikru de aarde weer probeert te betreden na een nucleaire uitbarsting. Het is een hele uitdaging om te overleven op deze uitgestorven planeet. Het wordt nog erger als Clarke en haar people erachter komen dat overlevende Grounders op aarde de echte dreiging vormen.

Nee, The 100 is geen serie waar alle dames rondlopen in de mooiste make-up en jurken. Maar het is keiharde actie om te kunnen overleven. Daar draait deze serie om. Toch valt het niet te ontkennen dat in deze serie een aantal machtige mooie vrouwen spelen. En daarom hebben we aantal prachtige dames voor op je een rijtje gezet, want ook in real life zijn deze dames adembenemend.

Dit zijn de machtig mooie dames uit The 100 in real life

Eliza Taylor – Clarke Griffin

Clarke is toch wel de dame waar het om draait in deze serie. Niet alleen omdat ze vreselijk knap is, maar ook nog eens flink meedogenloos. Ze doet er alles aan om haar volk te beschermen. In real life is Eliza getrouwd met Bob Morley, beter bekent als Bellamy Blake uit de serie. En die heeft het goed voor elkaar zo te zien.

Marie Avgeropoulos – Octavia Blake

Marie speelt het zusje Bellamy: “My sister, my responsability.”. Maar Octavia heeft geen beschermengel nodig. Ze verandert van klein meisje in een ware vechtersbaas waar je het echt niet mee aan de stok wil krijgen. Marie heeft al flink wat titels achter haar naam. Dat valt te begrijpen, want met deze schoonheid is het een aanwinst voor elke film.

Tasya Teles – Echo

Tasya heeft zich in deze serie toch wel gekroond tot flinke verrassing. Ze vormt met haar volk eerst een grote bedreiging voor Skaikru maar na een aantal gevechten verandert ze van vijand naar bondgenoot en ze eindigt aan de zijde van Bellamy. En laten we nou eerlijk zijn, zo iemand wil je toch ook aan je zijde?

Lindsey Morgan – Raven Reyes

Lindsey Morgan speelt de geniale en magistrale monteur genaamd Raven Reyes. Wat begon als kleinere rol eindigde in een personage die niet meer weg te denken is. En dat was een genot om naar te kijken. Met deze rol in The 100 is het wachten op meer successen van deze dame, en daar kijken we natuurlijk met smacht naar uit.

Chelsey Reist – Harper McIntyre

Chelsey speelt de rol van Harper in The 100. Ze is te aanschouwen in de eerste vijf seizoenen waarna ze op een mooie manier de serie verliet. Helaas voor ons. Mevrouw Reist knalde na dit succes meteen door en speelde sindsdien in nog twee films en series. Ze is goed op weg, hopelijk zien we haar dan ook nog vaak op ons scherm verschijnen.

Alycia Debnam-Carey – Lexa

Ondanks dat Alycia in de gekste leidersoutfits wordt gehesen in de rol van Lexa, blijft deze dame stralen. Na een aantal flink hete scènes met Clarke komt ze helaas te overlijden in de serie. Gelukkig is haar schoonheid nog enkele keren te bewonderen in de dromen van Clarke. Op Instagram laat ze een boel plaatjes zien van haar zonnige leventje, zeker even checken dus.

Luisa d’Oliveira – Emori

Luisa is in de serie te herkennen aan de tatoeage op haar gezicht en haar door straling misvormde hand. Dat neemt niet weg dat ze een prachtige verschijning is. Emori is in het tweede seizoen te bewonderen en houdt het tot het einde vol. En daar zijn we natuurlijk blij mee.

LEES OOK
Weekend Desires #339
Daar zijn we dan: het eerste EK-weekend. En omdat niet รกlles verandert, vind je hier op vrijdagmiddag wat je van ons gewend bent: onze Weekend Desires. View…
Weekend Desires #338
Grandioos. Het is vrijdagmiddag. En dat vinden we grandioos: meer kunnen we er ook niet van maken, toch? View this post on Instagram A post shared by…
Weekend Desires #337
Weekend! Of toch nog niet… Hoe dan ook: onze Weekend Desires wordt er niet minder om. View this post on Instagram A post shared by @sushinght View…